Λάσο: «Χαρισματικός παίκτης ο Κάρολ»

Το εγκώμιο του Τζέισι Κάρολ έπλεξε ο Πάμπλο Λάσο μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εστουντιάντες. «Εάν δεν τον έβαζα, θα με σκότωνε!», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Μαδριλένων για τον 28χρονο άσο, ο οποίος οδήγησε τη «βασίλισσα» στη νίκη.

Το εγκώμιο του Τζέισι Κάρολ έπλεξε ο Πάμπλο Λάσο μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εστουντιάντες. «Εάν δεν τον έβαζα, θα με σκότωνε!», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Μαδριλένων για τον 28χρονο άσο, ο οποίος οδήγησε τη «βασίλισσα» στη νίκη. Η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ ήταν αμφίβολη λόγω της περιπέτειας υγείας που πέρασε, ωστόσο κατάφερε να αγωνιστεί και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο σχολίασε την απόφαση του να τον χρησιμοποιήσει λέγοντας: «Εάν δεν τον έβαζα, θα με σκότωνε! Είχε ξεκινήσει προπονήσεις και ήθελε σαν τρελός να παίξει. Έδειχνε ότι το είχε ανάγκη μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και αποφάσισα έτσι να τον βάλω στη δωδεκάδα. Με την εμφάνισή του, έδειξε ότι είναι ένας χαρισματικός παίκτης που δίνει πάντα το 100%».

Ο 28χρονος γκαρντ είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο για περίπου δεκαπέντε μέρες, καθώς είχε διαγνωσθεί με παγκρεατίτιδα. Τελικά, φαίνεται πως επέστρεψε πιο δυνατός και με περισσότερη όρεξη να βοηθήσει την ομάδα του στους στόχους της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.