Με προβλήματα κόντρα στον Άρη

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Επιστρέφει στην αποστολή του "τριφυλλιού" ο Γκέργκελι Ρούντολφ.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος προφυλάσσεται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς της Κυριακή ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση, στην οποία οι Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και δίτερμα.

Εκτός αποστολής για το ματς τους «κίτρινους» έμειναν επίσης, οι Λέτο, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Πετρόπουλος, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης. Αντιθέτως, στην αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει μετά από αρκετούς μήνες, ο Γκέργκελι Ρούντολφ, ο οποίος κρίθηκε έτοιμος από τον Φερέιρα.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπουμσόνγκ και Καντέ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας. Οι Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης αναμένεται να είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κουίνσι, Ζέκα και Κλέιτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.