Αντετοκούνμπο: «Καλή ομάδα οι Σέλτικς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τονίζει ότι οι Μπακς θα έχουν δύσκολο έργο στον πρώτο γύρο των πλέι - οφ παρά τις απώλειες των Σέλτικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τονίζει ότι οι Μπακς θα έχουν δύσκολο έργο στον πρώτο γύρο των πλέι – οφ παρά τις απώλειες των Σέλτικς.

Η Βοστόνη θα αντιμετωπίσει τα «ελάφια» χωρίς τους Ίρβινγκ, Χέιγουορντ και Σμαρτ, όμως ο Greek Freak τονίζει ότι αυτό δεν καθιστά πιο εύκολο το έργο της ομάδας του.

«Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα που θα κυκλοφορήσει την μπάλα. Δεν έχει σημασία αν έχουν τραυματισμούς, θα κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε πρέπει να αμυνθούμε πραγματικά καλά», είπε ο Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

«Είμαστε καλύτεροι από πέρσι, πιο ώριμοι. Είμαστε κατά έναν χρόνο μεγαλύτεροι και ελπίζω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί νομίζω ότι αυτό μας λείπει μερικές φορές σαν ομάδα. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά ελπίζω ότι φέτος στα πλέι – οφ θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 48 λεπτά σε κάθε ματς και θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να φέρουμε την δουλειά εις πέρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.