Ψάχνουν τρεις υπογραφές

Μπέλεκ, Βάργκας και Κάρλος ζητούν περισσότερες εγγυήσεις για να υπογράψουν το έγγραφο που θα δοθεί στην Ουέφα. Αισιοδοξία στην ΠΑΕ ότι θα αποσπάσει το "ναι" και από τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες. Υπέγραψαν Κοντοές και Γκερέϊρο.

Μπέλεκ, Βάργκας και Κάρλος ζητούν περισσότερες εγγυήσεις για να υπογράψουν το έγγραφο που θα δοθεί στην Ουέφα. Αισιοδοξία στην ΠΑΕ ότι θα αποσπάσει το “ναι” και από τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Την ώρα που οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους ώστε να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις προς την εφορία, αλλά και προς πρώην παίκτες και προπονητές, στα αποδυτήρια υπάρχει ένα τριπλό πρόβλημα, στο οποίο αν δε βρεθεί λύση μέχρι την Παρασκευή είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει τεράστιο θέμα στην προσπάθεια να αποφύγει η ομάδα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι την Τρίτη οι άσσοι του δικεφάλου εισέπραξαν ένα ποσό έναντι στα οφειλόμενά τους, το οποίο είχε συμφωνηθεί ως πρώτη δόση του διακανονισμού, τρεις ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να μην πείθονται από τις υποσχέσεις και ζητούν είτε περισσότερες εγγυήσεις για τα υπόλοιπα χρήματά τους, είτε να λάβουν άμεσα ένα μεγαλύτερο ποσό για να συμφωνήσουν.

Ο λόγος για τους Στηβ Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος και Φαμπιάν Βάργκας, οι οποίοι προς το παρών αρνούνται να βάλουν την υπογραφή τους στο έγγραφο, το οποίο θα δοθεί στην Ουέφα, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να έχουν να αντιμετωπίσουν έναν επιπλέον “πονοκέφαλο”.
Παρά το γεγονός ότι και την Τετάρτη έγιναν προσπάθειες τόσο από τους διοικούντες, όσο και από τον Άρναρ Γκρέταρσον ώστε να αλλάξουν γνώμη, δεν τα κατάφεραν. Ανεπίσημα πάντως εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τους συγκεριμένους παίκτες, για τους οποίους πιστεύουν ότι στο τέλος δε θα σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό για να προλάβουν την προθεσμία. Αντίθετα με τους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές, ο Γιάννης Κοντοές και ο Ρότζερ Γκερέϊρο δέχθηκαν τον νέο διακανονσιμό και υπέγραψαν το σχετικό έγγραφo.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.