Μέσι: «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι του Μουντιάλ»

Μεγάλη ανυπομονησία ενόψει Μουντιάλ από τον Λιονέλ Μέσι, που θέλει να επαναλάβει με την Αργεντινή την πορεία μέχρι τον τελικό, σηκώνοντας όμως αυτή τη φορά το τρόπαιο.

Μεγάλη ανυπομονησία ενόψει Μουντιάλ από τον Λιονέλ Μέσι, που θέλει να επαναλάβει με την Αργεντινή την πορεία μέχρι τον τελικό, σηκώνοντας όμως αυτή τη φορά το τρόπαιο.

«Ελπίζω να πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εύχομαι ό,τι και όλοι στην Αργεντινή, να ζήσουμε κάτι ανάλογο με το 2014, που ήταν μια απίστευτη εμπειρία για όλη τη χώρα. Αυτή τη φορά όμως να κατακτήσουμε τον τίτλο, που είναι το όνειρό όλων μας» είπε σε συνέντευξή του σε Μέσο της χώρας του για να συνεχίσει:

«Δεν είναι εύκολο. Ακόμη κι αν τα κάνεις όλα καλά μπορεί να μη φτάσεις στο τρόπαιο, όπως συνέβη και σε μας το 2014. Κάναμε τότε τα πάντα σωστά, αλλά για λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Τώρα όμως πάμε με φιλοδοξίες και ελπίζουμε ο Θεός να μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι από τώρα. Δεν είναι εύκολο, γιατί μιλάμε για ένα Μουντιάλ και ο χρόνος περνά γρήγορα, αλλά έχω την τύχη να αντιμετωπίζω μεγάλες προκλήσεις με την Μπαρτσελόνα και να εστιάζω εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.