Παπανικολάου: “Πρέπει να υπάρξει συσπείρωση”

Να παλέψει και να είναι ενωμένος, είναι ότι απομένει στον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Κώστας Παπανικολάου πριν το τέταρτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Να παλέψει και να είναι ενωμένος, είναι ότι απομένει στον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Κώστας Παπανικολάου πριν το τέταρτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Αναλυτικά:

«Εδώ που έχουμε φτάσει, όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να υπάρξει συσπείρωση και να παλέψουμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά. Να παλέψουμε και να επιστρέψουμε στα στάνταρ μας που μας έφεραν μέχρι εδώ. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε περιστάσεις και καταστάσεις, αλλά σίγουρα έχουμε εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει. Ο καθένας πρέπει να παίξει όσο καλύτερα μπορεί, για να βγάλουμε ένα καλό εαυτό. Δεν νομίζω ούτε ότι χρειάζεται το τέλειο ματς ούτε να βρεθούν ήρωες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε Ολυμπιακός. 

Το σημαντικότερο στοιχείο σε μία σειρά είναι η θέληση που θα δείξεις. Σίγουρα υπάρχει τακτική, αλλά αυτή η ομάδα έχει δείξει και στο παρελθόν ότι η θέλησή της ήταν αρκετή για να διαλύσει οποιαδήποτε τακτική. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε πόσο πολύ θέλουμε να τραβήξουμε τη σειρά σε άλλο ένα παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.