Επέστρεψαν οι Μέγερι, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τέθηκαν την Παρασκευή οι Μπάλας Μέγερι και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τέθηκαν την Παρασκευή οι Μπάλας Μέγερι και Όλοφ Μέλμπεργκ. Οι δυο ποδοσφαιριστές μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, καθώς επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες και πλέον ο Βάσκος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει για το ματς με τους Κρητικούς στους Κάρολ, Πάντελιτς και Τζιμπούρ, καθώς οι δυο πρώτοι είναι τραυματίες και ο τρίτος τιμωρημένος.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Μιραλάς και Ντιόγκο στην επίθεση, με τους Φουστέρ και Αμπντούν να διεκδικούν τη θέση στα δεξιά της επίθεσης. Από εκεί οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Κανονικά προπονήθηκε ο Μαρκάνο, ενώ ο Κάρολ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι διεθνείς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.