Μοτοδυναμική-Porsche: Πρόγραμμα συντήρησης 2018


Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Μοτοδυναμική,  σχεδίασε και υλοποίησε ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της.

Στόχος της εταιρίας είναι να φροντίσει κάθε Porsche με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, αφενός να συνεχίζει να προσφέρει την οδηγική απόλαυση που έχει συνηθίσει ο κάτοχός της , αφετέρου, να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία σε κάθε αυτοκίνητο.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι η κάθε Porsche, παραμένει μοναδική και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.

Στη Μοτοδυναμική, με τα ειδικά προγράμματα συντήρησης , προσπαθούν να κρατούν χαμηλά το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζουν στους πελάτες τους ότι έχοντας όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου στα χέρια τους, συνεχίζουν να οδηγούν και να απολαμβάνουν ήσυχοι και ασφαλείς μια αυθεντική Porsche.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.