Και μη… χειρότερα

Παράδοση... 50 χρόνων κατάφερε να "σπάσει" η Ίντερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κατάνια στο "Τζιουζέπε Μεάτσα".

Παράδοση… 50 χρόνων κατάφερε να “σπάσει” η Ίντερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κατάνια στο “Τζιουζέπε Μεάτσα”. Οι “νερατζούρι” έβαλαν τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών στη Σέριε Α, αλλά παράλληλα συμπλήρωσαν επτά παιχνίδια χωρίς νίκη. Πάντως, τα πράγματα θα μπορούσαν, όντως, να είναι χειρότερα, καθώς στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Με γκολ των Γκόμες και Ίσκο στο 19′ και το 38′ αντίστοιχα, οι Σικελοί πήραν σαφέστατο προβάδισμα, το οποίο αν κρατούσαν θα τους έφερνε ισόβαθμούς με την Ίντερ στην έβδομη θέση. Οι “νερατζούρι”, ωστόσο, πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλό τους στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τους Φορλάν (71′) και Μιλίτο (79′). 

Οι Μιλανέζοι, βέβαια, είδαν το εντυπωσιακό τους σερί επί της Κατάνια να τελειώνει, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν βαθμό απ’ την αντίπαλό τους εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 1961! Η Ίντερ έμεινε 17 βαθμούς μακριά από την κορυφή και έξι πίσω από την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Λούσιο, Ζανέτι, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Φαραόνι (46′ Σνάιντερ), Καμπιάσο (61′ Πόλι), Παλόμπο (61′ Όμπι), Φορλάν, Μιλίτο, Πατσίνι

ΚΑΤΑΝΙΑ: Καρίσο, Μαρκέζε, Μότα, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Αλμιρόν, Ίσκο, Μπαριέντος (76′ Σεϊμούρ), Γκόμες (87′ Γιάμα), Λόντι, Μπεργκέσιο (69′ Εμπάγκουα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.