Το πρώτο βήμα στη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (15:45).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (15:45). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Τούμπας, όπου θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση. Ο Ιγκόρ Τούντορ θέλει από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο ματς με τους «κυανέρυθρους». 

Ο Κροάτης προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους «ασπρόμαυρους» με τον Βελλίδη στην εστία και τους Τζαβέλλα και Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Κοροβέσης και Μυστακίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη και Τσίμιροτ να αποτελούν τη δυάδα των κεντρικών μέσων. Οι Ροντρίγκες, Μακ και Πέλκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ, με τον Μπερμπάτοφ στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.