Χρυσικόπουλος: «Δύο νίκες για τρίτη θέση»

Ο Έλληνας φορ του ΠΑΟΚ σχολίασε το στόχο των «ασπρόμαυρων» μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, οπότε ο ΠΑΟΚ που έπιασε τις επτά σερί νίκες και ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ εικοσαετίας, όπως τις σεζόν 2009-10, 2012-13 και 2014-15 (το μακρινό 1997-1998 είχε κάνει τελευταία φορά οκτώ νίκες σερί), καλοβλέπει άλλες δυο μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, ώστε να πάρει την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του πίνακα της Basket League. Αυτό, τουλάχιστον, εξέφρασε σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.  

Ο Έλληνας φορ του «Δικέφαλου», σχολιάζοντας τη νίκη επί του Λαυρίου την περασμένη Κυριακή (15/4), είπε: «Ήταν ακόμα μία μεγάλη νίκη για εμάς. Θεωρώ ότι με δύο νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια, θα «κλειδώσουμε» και την τρίτη θέση, που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, για εμάς είναι πλέον ο μεγάλος στόχος. Το Λαύριο είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και πολύ… αλλοπρόσαλλη. Βασίζεται ξεκάθαρα στους Αμερικανούς παίκτες της. Ενώ κερδίζαμε 15 πόντους, η διαφορά έπεσε στους πέντε στο τέλος και αυτό, μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Θεωρώ ότι η νίκη οφείλεται στο ότι κοντρολάραμε τα ριμπάουντ και πιστεύω ότι αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίες. Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν δεύτερες επιθέσεις».

Σχετικά με την αντίδραση του ΠΑΟΚ, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, απάντησε: «Το είχαμε πει ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό μέσα στον αγώνα. Μείναμε συγκεντρωμένοι, περιμέναμε κάποια στιγμή το ξέσπασμα του Λαυρίου, που έχει καλούς παίκτες. Δεν μου φάνηκε παράξενο το ότι υπήρξε κάποια στιγμή, στον αγώνα που μας πέρασε το Λαύριο. Ένας λόγος που κερδίσαμε, ήταν ο Πέτεγουεϊ που ήταν σε τρομερή κατάσταση. Ο άλλος λόγος ήταν ότι δεν χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μείναμε στο πλάνο που είχαμε».

Όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ χρωστούσε κάτι στο Λαύριο, για την ήττα στον πρώτο γύρο, απέφυγε τις κορώνες: «Εμείς τη δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά. Και να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι του πρώτου γύρου, νομίζω ότι θα μπαίναμε ξανά με την ίδια προσήλωση».
Όσο για τις δύο νίκες της ομάδας με ΑΕΚ και Λαύριο, παρά τις δύο σημαντικές απουσίες του Κόνιαρη και του Τζόουνς, υπογράμμισε: «Η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες, παιδιά που «διψούν» να παίξουν, οπότε και παραπάνω απουσίες να είχαμε, πάλι θα είχαμε την ίδια εικόνα στο γήπεδο».

Επί προσωπικού, για τη μετατροπή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε τα δύο επόμενα χρόνια αυτό να είναι κλειστό, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή που με εμπιστεύεται η ομάδα! Θέλω να τους ευχαριστήσω και να αποδείξω ότι το αξίζω με την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο».

Και για τη μεγάλη διακοπή που υπάρχει τώρα στο πρωτάθλημα και αν αυτή πάει πίσω την ομάδα, σχολίασε: «Σίγουρα, αλλά είμαστε συνηθισμένοι τα τελευταία χρόνια. Συμβαίνει συνέχεια αυτό…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.