Καλάθης: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε» (video)

Οι Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισαν πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα είναι πανέτοιμος για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισαν πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα είναι πανέτοιμος για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός παίκτης ξεκαθάρισε πως το πρώτο ματς της σειράς είναι σημαντικό για την ομάδα του.

Ο Καλάθης δήλωσε στην Euroleague, εν όψει των προημιτελικών με τους «μερένχες»: «Μαθαίνεις από το παρελθόν. Η σειρά με τη Φενέρ δεν πήγε όπως θέλαμε. Πολλά παιδιά από την περσινή ομάδα είναι και φέτος και ξέρουν καλά ότι κάθε κατοχή, κάθε φάση μετράει. Θα είναι μάχη. Όλοι μπορούν να κερδίσουν τον άλλον. Οπότε δεν υπάρχει ομάδα που να λέμε ότι δεν θέλουμε. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε εδώ, αυτό θα σου πει. Μένει να δούμε ποιος θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή η ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Γκιστ υπογράμμισε: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό, γιατί εκεί φαίνεται ποια ομάδα βάζει τους κανόνες της στη σειρά. Είναι καλό το πλεονέκτημα, όμως η νοοτροπία είναι αυτή που μετράει. Να καταλαβαίνεις τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Όταν έχεις τη ευκαιρία να κερδίσεις ένα ματς, πρέπει να το κάνεις. Γιατί το επόμενο δεν θα είναι ίδια υπόθεση».

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.