Μαρινάκης: «Μαγκιά είναι να είσαι ήρεμος»

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας είχε την Τρίτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το κλίμα στη συζήτηση ήταν πολύ καλό και ο πρόεδρος των πρωταθλητών τους τόνισε πως μαγκιά είναι να είναι όλοι ήρεμοι και να προστατεύουν αυτό που αγαπούν.

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας είχε την Τρίτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το κλίμα στη συζήτηση ήταν πολύ καλό και ο πρόεδρος των πρωταθλητών τους τόνισε πως μαγκιά είναι να είναι όλοι ήρεμοι και να προστατεύουν αυτό που αγαπούν, δηλαδή την ομάδα τους, ενώ στη συνέχεια τους είπε πως ο Ολυμπιακός παλεύει για να είναι ζωντανές και οι άλλες ομάδες, έτσι ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και να παραμείνει ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο.  Οσο για το μέλλον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για ενίσχυση που θα κρατήσει το σύλλογο στην κορυφή της Ελλάδας και θα τον ανεβάσει ψηλότερα στην Ευρώπη. 
 
Ηταν μία συνάντηση που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά το καλό κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων».
 
«Μαγκιά είναι να είσαι ήρεμος και να προστατεύεις αυτό που αγαπάς, δηλαδή την ομάδα! Αυτή είναι και η διαφορά των οργανωμένων του Ολυμπιακού με τους άλλους. Πέρα από το ότι εμείς στον Ολυμπιακός είμαστε μια οικογένεια, εσείς ποτέ δεν θα στρεφόσασταν κατά της ίδιας της ομάδας. Ποτέ δεν θα κάνατε κακό στον Ολυμπιακό μας με όποιον και να είχατε κόντρα.
 
Αυτό που πρέπει όλοι μαζί να κοιτάζουμε είναι η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε όνειρα και θέλουμε να πάμε παραπάνω. Γι αυτό θέλουμε να είναι ζωντανές και οι άλλες ομάδες, να υπάρχει ανταγωνισμός. Και γι αυτό παλεύουμε να μείνει ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Είδατε ότι το βαθύ ρόστερ που έχει η ομάδα βοήθησε να έχουμε διαρκώς λύσεις παρά τους τραυματισμούς και τα αμέτρητα παιχνίδια! Είδατε για παράδειγμα πόσο πρόσφερε ο Αμπντούν σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε την ενίσχυση της ομάδας μας για να είναι πρώτη στην Ελλάδα και να βάζει όλο και πιο ψηλούς στόχους στην Ευρώπη».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.