«Έριξε πόρτα» στην Πόρτο

Ο Μάρκο Σίλβα απάντησε αρνητικά στη νέα επαφή που είχε με την Πόρτο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, καθώς θέλει να ολοκληρώσει την εφετινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκο Σίλβα απάντησε αρνητικά στη νέα επαφή που είχε με την Πόρτο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, καθώς θέλει να ολοκληρώσει την εφετινή σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να είχε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας του Οπόρτο, οι οποίοι τον πληροφόρησαν πως είναι η πρώτη τους επιλογή, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες των «δράκων» ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν επαφές και με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Σίλβα και στη συνέχεια να τον προσλάβουν στην τεχνική τους ηγεσία. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε στους συμπατριώτες του, πως δεν ενδιαφέρεται να αποχωρήσει άμεσα από το λιμάνι και πως θέλει να ολοκληρώσει την εφετινή σεζόν στους νταμπλούχους Ελλάδος.

Παράλληλα, οι Πορτογάλοι φέρονταν διατεθειμένοι να καλύψουν και τη ρήτρα που υπάρχει ανάμεσα στον 38χρονο τεχνικό και τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, σχετικά με την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της χώρας για λογαριασμό των Πόρτο, Μπενφίκα ή Μπράγκα. Πλέον, η Πόρτο αναμένεται να στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, για την αντικατάσταση του Χουλέν Λοπετέγι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.