Πρίττας: «Με πρόλαβε ο Πρόμπιερζ» (vid)

Στην κάμερα του Novasports, μίλησε μετά από αρκετό καιρό σιωπής, ο Σάκης Πρίττας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στην κάμερα του Novasports, μίλησε μετά από αρκετό καιρό σιωπής, ο Σάκης Πρίττας. Ο πολύπειρος μέσος του Αρη, αναφέρθηκε αρχικά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την αναγκαιότητα της νίκης στο ΟΑΚΑ. Θυμήθηκε την κόντρα του με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τόνισε πως ακόμη δεν έχει σκεφτεί κάτι για το μέλλον του, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.  

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: « Το ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών πιστεύω πως είναι υπέρ μας. Πάντα, το να αγωνίζεσαι εκτός έδρας σ΄ ένα άδειο γήπεδο, βοηθάει την ομάδα που φιλοξενείται. Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς δεν πρέπει να σταθούμε στα προβλήματα του Παναθηναϊκού, έχουμε να δούμε τη δικιά μας ομάδα, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει και είμαστε σε φάση που δεν επιτρέπονται απώλειες βαθμών».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: « Μέχρι το επόμενο, σίγουρα είναι το πιο κρίσιμο! Και αυτό διότι κάθε απώλεια θα σημαίνει περεταίρω απομάκρυνση από τις ομάδες που προπορεύονται».

Για την αναγκαιότητα  νίκης του Αρη στο ΟΑΚΑ: « Ακόμα και για τη νίκη όταν πηγαίνεις, πάντα πρέπει να παίζεις έξυπνα. Να μην βγεις φουλ επίθεση ας πούμε, γιατί αυτές οι ομάδες έχουν την ικανότητα και την εμπειρία να σε τιμωρήσουν. Πρέπει, λοιπόν, να παίξουμε έξυπνα, προσπαθώντας για τη νίκη φυσικά. Θέλει προσοχή.».

Για την επανένταξή του στην ομάδα, μετά την περιπέτεια με τον Πρόμπιερζ: « Αισθάνομαι καλά γιατί είμαι υγιής. Ταλαιπωρήθηκα από ένα χειρουργείο πέρυσι, επανήλθα δυνατός, αλλά υποχρεώθηκα για ένα μεγάλο διάστημα να προπονούμαι μόνος μου. Τώρα είμαι στη διάθεση του προπονητή, όποτε με χρειαστεί, να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο από τον Αρη: « Εντάξει δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Και στο ξεκίνημά μου, υπήρχε ένα ενδεχόμενο να αποχωρήσω σε κάποιες φάσεις. Ετσι είναι η ζωή! Ετσι είναι το ποδόσφαιρο! Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι δεν ήμουν χρήσιμος, σύμφωνα με τη γνώμη του προπονητή και από τη στιγμή που δεν μπορούσα να προσφέρω, δεν υπήρχε λόγος να πληρώνομαι! Είχα ζητήσει να φύγω, αλλά τελικά λίγο πριν αποχωρήσω, πρόλαβε και αποχώρησε ο προπονητής.».

Για το εάν κρατά κακία στον Πρόμπιερζ: « Κακία. Εντάξει, ήταν άδικο για μένα. Τελικά και ο ίδιος βρέθηκε εκτός ομάδας γιατί δεν χρησιμοποίησε κάποιους παίκτες οι οποίοι θα τον βοηθούσαν να κάνει νίκες και να παραμείνει στην ομάδα».

Για το δικό του μέλλον: « Αυτή της στιγμή έχουμε ακόμη κάποια παιχνίδια. Τελειώνει το συμβόλαιό μου. Ακόμα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.».     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.