Το… λάθος του Πογιέτ και η συγνώμη του Κολοβέτσιου

Διαβάστε στο Novasports.gr τι ακολούθησε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την ήττα από το Λεβαδειακό.

Η ήττα από το Λεβαδειακό έφερε… ομιλία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα, με το οποίο έκλεισε ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λιγκ. Ο Πογιέτ ξεκίνησε να μιλά και προσπάθησε να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί για το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδος του, ωστόσο Κολοβέτσιος, Τζιμπούρ και Αραβίδης δε συμφώνησαν με τον προπονητή τους.

“Από την αρχή δεν μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι. Ίσως είναι και δικό μου το λάθος που είχε η ομάδα αυτή την εικόνα, με το σύστημα που επέλεξα”, είπε αρχικά ο Πογιέτ για να τον διακόψει ο Κολοβέτιος και να ζητήσει συγνώμη για το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού. “Κόουτς θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από εσένα και από τους συμπαίκτες μου, επειδή τη στιγμή που προσπαθούσαμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης, έκανα αυτό το λάθος και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ”, ήταν τα λόγια του κεντρικού αμυντικού της “Ενωσης”.

Ο Πογιέτ “κάλυψε” τον παίκτη του και τόνισε μετξύ άλλων πως έβγαλε πολλά συμπεράσματα από το συγκεκριμένο ματς, “Δεν είναι έτσι. Όλοι μαζί πετυχαίνουμε γκολ και όλοι μαζί τα δεχόμαστε είναι συνολικό το λάθος. Το μεγαλύτερο λάθος σήμερα ήταν γενικά η εικόνα που είχαμε από την αρχή του αγώνα. Κατάλαβα πολλά σήμερα και θα τα δούμε στη συνέχεια”.

Πιο ψύχραιμος ο Τζιμπούρ έδωσε τη δική του εκδοχή για τα αίτια της ήττα. “Πιστεύω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο κι αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Από τα πρώτα λεπτά με τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν πρέπει όμως να φέρνουμε την καταστροφή για μια ήττα. Χρειάζεται ψυχραιμία”, είπε ο “τρομοκράτης” για να πάρει το λόγο ο Αραβίδης, ο οποίος… διαφώνησε με τον προπονητή του και έριξε το φταίξιμο στους ποδοσφαιριστές…
“Διαφωνώ ότι έπαιξε ρόλο το σύστημα για την εικόνα μας. Ήμασταν απαράδεκτοι από το πρώτο λεπτό και δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν κάναμε σχεδόν τίποτα σωστό. Δεν μπορούμε όμως να λέμε ότι μας φταίει το σύστημα, γιατί για να είμαστε στην ΑΕΚ είμαστε καλοί παίκτες και πρέπει να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις. Και σήμερα δεν το κάναμε σε κανένα σημείο του αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.