Πέθανε ο ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας

Ακόμα μια απώλεια θρηνεί ο καλλιτεχνικός χώρος, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας, σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.

Ακόμα μια απώλεια θρηνεί ο καλλιτεχνικός χώρος, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας, σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.

Τηλεόραση – θέατρο – κινηματογράφος

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης -με καριέρα πλούσια στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο- πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων σε σειρές όπως οι «Λούνα Παρκ», «Λωξάντρα», «Η Αίθουσα του Θρόνου», «’φρικα». Ξεχώρισε και πρωταγωνίστησε και σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο –«Πέρσες», «Αντιγόνη», «Έντα Γκάμπλερ», ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε μεταξύ άλλων στις ταινίες «Η σκόνη που πέφτει», «Ένα γελαστό απόγευμα», «Το τραγούδι της επιστροφής», «Ο Τζώνυς Κελν κυρία μου» και «Έναστρος θόλος». Το 2008, είχε τιμηθεί με το Βραβείο Βεάκη το 2008.

Σίγησε η φωνή του Μπαμπαστρούμφ

Ένα από τα ιδιαίτερά του χαρακτηριστικά ήταν η φωνή του, την οποία μάλιστα είχε δανείσει και στον «Μπαμπαστρούμφ», που μικροί και μεγάλοι αγάπησαν στην δημοφιλή παιδική σειρά «Στρουμφάκια».

Το τελευταίο αντίο

Συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου ηθοποιού θα πουν το τελευταίο αντίο αύριο, Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Πηγή: naftemporiki.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.