Δεν τα βάζει ανθρώπου νους, αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες στον τόπο μας.

Ούτε στα κακά μας όνειρα, δεν θα αντέχαμε να τα δούμε, πριν, από την πρώτη φορά κυβέρνηση της Αριστεράς.

Προφανώς μας έπεσε ο κλήρος να ζήσουμε και αυτή την εμπειρία.

Μια εμπειρία που μας ταξιδεύει στο άγνωστο με βάρκα τη δυστυχία!

Δεν αναφερόμαστε στα νέα φορομπηχτικά μέτρα, ούτε στον νόμο για την διάσωση υποτίθεται του Ασφαλιστικού, πολύ περισσότερο δεν στεκόμαστε στην καταιγίδα των έμμεσων φόρων που ακολουθούν, ούτε και στο ξεπούλημα σε ξένα φανς των «κόκκινων», των «πράσινων», σε λίγο χρόνο και των στεγαστικών δανείων, αλλά ούτε και στις μειώσεις των συντάξεων, που στο μεγαλύτερο μέρος τους, γίνονται… επιδόματα!

Είναι μέτρα 5,4 δις, τα οποία τα περιμέναμε.

Εκείνα που δεν περιμέναμε, είναι τα επιπλέον μέτρα, μέτρα «κάβα», 3,6 δις ευρώ που μας ζήτησαν οι δανειστές μας, λόγω της ανυπαρξίας, της ανικανότητας και της λαθεμένης ασκηθείσας κυβερνητικής πολιτικής, που εκτροχίασε την οικονομία της χώρας.

Και η «αριστερή» μας κυβέρνηση, των Κατρούγκαλων και Φλαμπουράρηδων, της Σίας και της Θεανώς, των Καμμένων και των Κουίκ, των Δραγασάκηδων και των Μπαλτάδων, επικύρωσε και «με βούλα», την ανεπάρκειά της, την καταστροφική της πορεία και τους κινδύνους που εγκυμονεί, ευρισκόμενη στην εξουσία.

Μας έφερε τον… «ΚΟΦΤΗ»!

Δηλαδή έβαλε θηλιά στο λαιμό όλου του ελληνικού λαού και στην ψύχρα του λέει: «Κάτσε καλά, γιατί θα πέφτει «αυτόματα ο πέλεκυς»!

Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα λέει στους βουλευτές του: «Βουλώστε το, για να μην πέσει ο «κόφτης»!

Και όποτε τα μέτρα δεν θα αποδίδουν, θα πέφτει ο «ΚΟΦΤΗΣ», οριζοντίως και καθέτως, σε συντάξεις και μισθούς, νέοι φόροι ακόμη  και στον αέρα που αναπνέουμε και στάσεις πληρωμών του Κράτους, όχι βέβαια προς τους δανειστές, αλλά προς τους… προμηθευτές του!

Κόφτης και «τα κεφάλια μέσα»! Κόφτης και ξερό ψωμί! Μούγγα!!!

Και για αυτόν τον «κόφτη», ο υπουργός Οικονομίας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΚΑΛΩΤΟΣ, κάνει λόγο για περίτρανη νίκη, η κυβέρνηση έστησε πανηγύρια και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος νιώθουν εθνικά δικαιωμένοι για τη στάση τους.

Και ο «αριστερός» πρωθυπουργός μας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, στον… κόσμο του.

Στις «αγκαλιές» και στα «φιλήματα» με τον Καμμένο και όσο αντέξουν!

Και γαία πυρ μειχθήτω!

Έγινε «κόφτης» στην ποδιά των δανειστών, έγινε «γδάρτης» όλων των ελλήνων, έγινε… «παλουκοβάλτης» σε όλους μας.

Όταν όμως ο λαός τους στείλει στα σπίτια τους, τους στείλει να ιδιωτεύσουν, τότε και οι ίδιοι θα νιώσουν στο πετσί τους, όση παχυδερμία και αν διαθέτουν, το τι έχουν κάνει στη χώρα τους και στους έλληνες.

Αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα, θα είναι αργά και για όλους μας!

 

                                                                                             ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top