Δεν πρόλαβε να ζεστάνει την καρέκλα του, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου της Άρτας, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ και προχώρησε σε ανακοινώσεις – δηλώσεις MADE IN ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογικής περιόδου, που θα τις ζήλευε και ο «νεκροθάφτης» των δημοσιογράφων, υπουργός Πολάκης.

Μεταφέρουμε κάποιες από αυτές από την ΗΧΩ της Άρτας, για του λόγου το αληθές»!!!

- «Πλέον όλα θα έρχονται στο φως»!

- «Όλα θα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια»!!!

- «Τέλειωσαν οι εποχές που έμεναν πράγματα στο σκοτάδι»!!!

- «Θα πεταχτούν έξω από τα δημόσια Νοσοκομεία οι εργολάβοι»!!!!

Αλλά το πιο σημαντικό, βαρύγδουπο και ενδιαφέρον, είναι η δήλωσή του ότι «εντός 10 ημερών θα αντικατασταθεί η παλιά λυχνία του αξονικού του Νοσοκομείου, που είχε καεί…»!!!!!!!!!!!

Για τα άλλα, θα συμβουλεύαμε τον Νέο Διοικητή του Νοσοκομείου, να «ξεκαβαλικεύσει το καλάμι» που καβάλησε νωρίς-νωρίς και να του θυμίσουμε τη σοφή λαϊκή παροιμία «μεγάλες μπουκιές τρώγε, μεγάλες κουβέντες μη λες»!

Και να αντιληφθεί ότι είναι διορισμένος Διοικητής του Νοσοκομείου, όλων των πολιτών κι όχι κομματικός προπαγανδιστής, του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερχόμαστε τώρα στην ουσία, για την οποία και γράφτηκε αυτό το κείμενο, κι όχι για τις προπαγανδιστικές κορώνες του κ. Διοικητή, που τις τρώμε στη μάπα τα τελευταία δύο χρόνια και κανέναν πλέον δεν πείθουν.

Κι επειδή ζούμε σε αυτόν τον τόπο, άλλα μας λέγανε, και άλλα ακούγαμε για αυτή την ιστορία.

Και από την ίδια την νυν υπουργό, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, η οποία, υποτίθεται είχε προσωπικό όφελος από την αχρήστευση του Αξονικού του Νοσοκομείου μας.

Μάλιστα η κ. Γεροβασίλη, παλιότερα, αλλά και προ ολίγων ημερών και σε συνέντευξή της, στην ΗΧΩ της Άρτας, μεταξύ άλλων, είχε σχετικά πει: «… Έτσι, βολεύει περισσότερο μια συνωμοσιολογική ιστορία, με εμένα να φοράω κουκούλα και φόρμα, με κατσαβίδια στις τσέπες και να χαλάω τον αξονικό του νοσοκομείου…. Είτε να πληρώνω τους εργαζόμενους σ’ αυτό για να τον χαλάσω… Το γεγονός πως ο αξονικός του Νοσοκομείου είναι ένα παλιό μηχάνημα, που «βγάζει συνεχώς ζημιές», δεν υπάρχει στη λογική τους…».

Άρα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. υπουργού, το πρόβλημα δεν ήταν η λυχνία που κάηκε και δεν λειτούργησε ο Αξονικός, αλλά οι «συνεχόμενες ζημιές».

Που λοιπόν βρίσκεται η αλήθεια;

Διότι αν ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου της Άρτας, δεν λειτουργούσε πάνω από πέντε χρόνια, γιατί είχε καεί η… λυχνία και ο κοσμάκης έτρεχε σε ιδιώτες, για να βρει την υγειά του, τότε κάποιοι φέρουν ευθύνη.

Και αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι, πέραν των τελευταίων Διοικήσεων του Νοσοκομείου και  των πρώην Προέδρων ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΝΙΚΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ.

Αν έτσι είναι, θα πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας.

Διότι για μία λυχνία, όσο κι αν κοστίζει δεν αχρηστεύεται ένας αξονικός τομογράφος και μάλιστα Δημοσίου Νοσοκομείου.

Τέλος η υπόσχεση του υπουργού Υγείας, όπως την μεταφέρουν, τόσο η κ. Γεροβασίλη, όσο και ο προστατευόμενός της, νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλης Μπαλάσκας, περί προμήθειας νέου αξονικού, κανέναν δεν εφησυχάζει, από το γεγονός και μόνον ότι και η αξία της λυχνίας, που πρόκειται να αλλάξει (;), άλλοι θα την πληρώσουν κι όχι το Υπουργείο Υγείας. Θα την πληρώσουν οι… «δεξιοί» τοπικοί και Περιφερειακοί άρχοντες κι όχι ο… Πολάκης. Πως λοιπόν θα μας προμηθεύσουν καινούργιο Αξονικό Τομογράφο;

Μάλλον μας δουλεύουν!

Και για την περίπτωση ταιριάζει, παραλλαγμένο βέβαια, το «Λυχνία σβηστή, πάσα εξουσία ομοία», του κυνικού Διογένη!

 

Λ.Σ. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top