«
Τα τελευταία χρόνια τα τωρινά κέντρα εξουσίας έχουν αναπτύξει κι έχουν καλλιεργήσει στην ψυχολογία του Έλληνα το μίσος προς τους απέναντί τους, ώστε η «κρίσιμη μάζα» να κατακερματίζεται και να ανέχεται την παρασιτική επιβίωση της σημερινής και ανεύθυνης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Και ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι βασική αιτία για το φαινόμενο της αδιαφορίας την οποία παρουσιάζει ο ελληνικός λαός, για τα τεκταινόμενα, είναι ο «Μιθριδατισμός» στον οποίο τεχνηέντως και πολύ συστηματικά τον υποβάλλουν στον «φωνακλά» έλληνα πολίτη οι έχοντες σήμερα την ευθύνη της εξουσίας.
Είναι ο Μιθριδατισμός της εξουσίας!
Εκείνα που ως αντιπολίτευση εξόρκιζαν «μετά βδελυγμίας», σήμερα ως κυβέρνηση τα επιβάλλουν και τα υπηρετούν μετά ζήλου και σαν «μια γροθιά»!
Υπηρετούν «τα κατά κεφαλήν» τους συμφέροντα, τα προσωπικά τους συμφέροντα, πολιτικά, επαγγελματικά, κοινωνικά, οικονομικά, αλλά και συμφέροντα επιβίωσης των ανεπάγγελτων της σημερινής κυβέρνησης.
Συμφέροντα που δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους τους, και με εκείνους που τους έφεραν στην εξουσία.
Δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος, ενώ αναζητεί την αλήθεια, την κρίσιμη ώρα της κάλπης, επιλέγει ο ψέμα!
Έτσι η Ν.Δ., η σημερινή Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρώτιστα θα πρέπει να «σηκώσει» από τον καναπέ τον «αδιάφορο» και απογοητευμένο πολίτη, να ξεσκεπάσει τον αδίστακτο και ύπουλο κυβερνητικό «Μιθριδατισμό», αλλά και τους συμφεροντολογικούς στόχους των ασκούντων σήμερα την εξουσία και στη συνέχεια να δημιουργήσει μέτωπο των υπεύθυνων, ρεαλιστών και δημιουργικών πολιτών, έναντι των… «φωνακλάδων» και συμφεροντολόγων της σημερινής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικης κυβέρνησης.
Μόνο τότε ο έλληνας πολίτης θα αναζητεί την αλήθεια, θα αγωνίζεται για αυτή και θα την επιλέγει!
Μόνο τότε θα δημιουργηθούν δυνατότητες και προοπτικές για το καλό της χώρας μας, του λαού μας, του καθένα μας χωριστά.

                                                                                                                      ΠΑΡΑΤΗΤΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top