Στην πολιτική, υπάρχουν πολιτικοί που πετάνε κατά διαστήματα, στρακαστρούκες, δεξιά και αριστερά, για να προκαλέσουν αρκετό θόρυβο, ώστε να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Σε αυτή την κατηγορία σίγουρα δεν τοποθετούμε την βουλευτή Άρτας και υπουργό ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ η οποία, προέβη πρόσφατα σε μια σοβαρή και απίστευτη καταγγελία, σε βάρος κάποιων λογιστών της Άρτας, που «αποτρέπουν οφειλέτες να κάνουν αιτήσεις υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη – Σταθάκη, μιλώντας για «δόλιες ενέργειες»:

Στην περίπτωσή της δεν πρόκειται περί συνηθισμένης και ανώδυνης πολιτικής στρακαστρούκας, αλλά περί «βόμβας», σε βάρος του συνόλου των λογιστών της Άρτας, στηρίζοντας την καταγγελία της, σε… ψιθύρους!!!

Αν είναι δυνατόν, ένας υπουργός, να προβαίνει σε τέτοιους είδους αβασάνιστες καταγγελίες, χωρίς ενδείξεις ή αποδείξεις, στηριζόμενες μόνο σε… ψιθύρους!!!

Είναι πολιτικά και κοινωνικά, απαράδεκτο!

Διότι υπουργός που καταγγέλλει αορίστως έναν επαγγελματικό κλάδο, όπως των λογιστών, σε μια μικρή και κλειστή κοινωνία, όπως αυτή της Άρτας, είναι επιεικώς, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Όπως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ είναι και ο τοπικός Σύλλογος Λογιστών Άρτας, ο οποίος, δεν πήρε θέση, ως όφειλε, στην εν λόγω καταγγελία, ώστε να προστατέψει τα μέλη του, από την εν λόγω αόριστη καταγγελία.

Στην περίπτωση δεν ξέρουμε τι παιγνίδια παίζονται, αλλά ο κ. Εισαγγελέας έχει λόγο και αφορμή να παρέμβει.

Και πρέπει να το κάνει!

Γιατί στην πολιτική, μπορεί όλα να επιτρέπονται, αλλά υπάρχουν και όρια, για εκείνους που ασκούν εξουσία, όπως στην προαναφερόμενη περίπτωση της Όλγας Γεροβασίλη.

Και η συνεχιζόμενη σιωπή από τον τοπικό Σύλλογο Λογιστών, σίγουρα δεν είναι «χρυσός» αλλά για αυτό το θέμα, θα επανέλθουμε!

 

                                                                                                   Λ.Σ. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top