Αν το σπίτι, η δουλειά, το αυτοκίνητο είναι η καθημερινή «κόλαση» του σημερινού ανθρώπου, η φύση, το γρασίδι το κελάηδισμα των πουλιών, οι πανέμορφες αμμουδιές και τα γαλάζια νερά του Ιονίου, είναι ο «παράδεισος».

Και από το κάμπινγκ ΜΟΝΟΛΙΘΙ, πάνε σε αυτόν τον παράδεισο!
Προορισμός απόδρασης από την καθημερινότητα, προορισμός ιδανικός για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Διακοπές οικονομικές, οικολογικές, διασκεδαστικές, παρεϊστικες, μια τέλεια δικαιολογία για να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε στις διακοπές σας: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!!!
Γιατί διακοπές στο κάμπινγκ Μονολίθι;
Γιατί αν είσαι αρτινός, γιαννιώτης, και πρεβεζιάνος; Το φτάνεις με «ένα τσιγάρο»… χρόνο.
Αν είσαι Στερεοελλαδίτης, Βορειοελλαδίτης, Νοτιοελλαδίτης, το φτάνεις, το πολύ σε… τρείς ώρες.
Γιατί είναι το καλύτερο, από κάθε άποψη, στα παράλια της Ηπείρου.
Με άψογη παροχή υπηρεσιών, ασφαλές, με παραδοσιακή ταβέρνα - ετσιατόριο, μίνι μάρκετ, μπάρ, και μπίτς μπάρ εκεί που σκάει το κύμα, νοικοκυρεμένο, πεντακάθαρο και ιδανικότατο για μικρά παιδιά, οικογένειες και ζευγάρια.
Ευρύχωρος χώρος για σκηνές και τροχόσπιτα, σκιές από δέντρα παντού, πολλοί κοινόχρηστοι χώροι, μικρά σπιτάκια και πολλά άλλα για ευχάριστες διακοπές. Γιατί διακοπές σε κάμπινγκ;
Γιατί ζεις ελεύθερα, γνωρίζεις νέα πρόσωπα, γνωρίζεις και αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, γνωρίζεις τις χαρές και τις ομορφιές της φύσης, γιατί είναι το καλύτερο μέρος για τα παιδιά, γιατί είναι μαγικό να ανοίγεις τη σκηνή ή την πόρτα του τροχόσπιτου και να αντικρίζεις τη θάλασσα, να κοιμάσαι και να σε νανουρίζουν τα κύματα και να αναπνέεις τον ζωογόνο θαλασσινό αέρα, μακριά από καυσαέρια, τσιμέντα και κάθε είδους ρυπάνσεις του περιβάλλοντος.
Τέλος και χωρίς καμιά υπερβολή, η παραλία του κάμπινγκ ΜΟΝΟΛΙΘΙ είναι μία από τις καλύτερες της Ηπείρου και μια από τις ωραιότερες της Ελλάδας.
Η όλη περιοχή του εν λόγω κάμπινγκ είναι ένας επίγειος παράδεισος ο συντάκτης αυτού του κειμένου είναι καμπίστας πάνω από μισό αιώνα, είναι κατασκηνωτής του πάνω από 15 χρόνια, με σταθερό τροχόσπιτο και με διακοπές σε αυτό, όλες τις εποχές του χρόνου.
Δεν πρόκειται συνεπώς περί έμμεσης προβολής!
Καλό καλοκαίρι!

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top