Επιχείρηση «σκούπα» και  συλλήψεις 10 ατόμων, ύποπτων για την εμπλοκή τους σε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, πραγματοποίησε χθες το βράδυ το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Οι περισσότεροι των συλληφθέντων είναι επαγγελματίες και υπεράνω κάθε υποψίας για τέτοιες τουλάχιστον δραστηριότητες, ενώ  οι ανακρίσεις συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ώρες, οπότε θα γίνουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, στο κέντρο της Άρτας και σε εγκαταλειμμένα οικήματα, λειτουργούν άντρα ναρκομανών, στα οποία γίνεται ευρεία χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

Και αυτές οι εστίες λειτουργούν δίπλα σε κατοικίες, είναι γνωστές σε πολλούς κατοίκους και είναι και ορατές και από μικρά παιδιά.

Μάλιστα τακτικά το ΕΚΑΒ καλείται από συμπολίτες μας, να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε άτομα που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση  από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Μια κατάσταση που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την αρτινή νεολαία και για τα μικρά παιδιά, που εύκολα μπορούν να παρασυρθούν στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά την κατάσταση και είναι αποφασισμένη, να «καθαρίσει» την πόλη από αυτές τις εστίες.

Σημασία έχει τώρα που άρχισε, να μην σταματήσει, μέχρι να καθαρίσει η κατάσταση!

Διότι η εξάπλωση των ναρκωτικών στην περιοχή μας, τα τελευταία 20 – 30 χρόνια, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Είχαμε και θύματα και τραγικά γεγονότα, με θύματα νέα παιδιά και πολύ καλών μάλιστα οικογενειών.

Καλά δείγματα γραφής, έδωσε σε αυτόν τον τομέα και από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας ΠΑΡΙΣ ΝΙΚΟΥ και αυτό είναι το παρήγορο για την τοπική κοινωνία.

Αλλά αρκεί; Θα δούμε!

 

                                                                          Λ.Σ.  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top