Ετήσια έσοδα 2015 (πρώτη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ), 5000 ευρώ, 2016 (δεύτερη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ) ετήσια έσοδα… 250.000 €, 2017 (τρίτη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ) ετήσια έσοδα… 380.000 €. Και το 2018 (τέταρτη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ) να μην καβαλικέψει τις 500.000 €; Όχι από Τζόκερ, από… ΣΥΡΙΖΑ!

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη!

Αυτό το ας πούμε «αριστερό φρούτο», ήταν πρώην σερβιτόρος, έγινε κουμπάρος του υπουργού Νίκου Παππά και είναι «στρατοπεδευμένος» στο Μέγαρο Μαξίμου, δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον άλλο «στρατοπεδευμένο» και ανεπάγγελτο… Καρανίκα.

Και το όνομα αυτού ΜΑΝΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ, με έξι κυβερνητικές και άλλες θέσεις, παρακαλώ!

Κι εσύ κοροϊδάκι και κόπανε ΣΥΡΙΖΑίε, αν είσαι τυχερός, δουλεύεις 12ωρα για… 300 ευρώ!

Α, ξέχασα, ο οποίος σερβιτόρος και κουμπάρος του Παππά, μένει σε βίλα με πισίνα, με ντεγκραντέ γυαλί, τα σπάει τα βράδια στην Άντζελα Δημητρίου, καφετιάζεται στο Κολωνάκι και θαλασσομπανιαρίζεται στην Πάρο!

Όλα αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και ο ίδιος καμάρωνε για όλα αυτά, στη προσωπική του διαδικτυακή πύλη.

Και η αντίδραση του κουμπάρου – υπουργού Παππά: «Η Ν.Δ. ψειρίζει τη μαϊμού…»!

Για δέσιμο, όλοι τους και όλοι μας!

Βέβαια αυτός ο Πετρίτσης δεν άντεξε την… «καζούρα» και κατέβασε άρον-άρον τη σελίδα του!

Ο υπουργός Παππάς; Στις εκλογές φαντάζομαι ότι θα τον… «ξουρίσουν»!

Εδώ θα μου πείτε, καθαρίστρια η άλλη, του ΣΥΡΙΖΑ εννοείται, έγινε ευρωβουλευτής και κάποια άλλη, επίσης καθαρίστρια, προπονείται για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ασχολούμαστε με τον… σερβιτόρο;

Και με τι να ασχοληθούμε, δηλαδή; Με τις συνεχιζόμενες κυβερνητικές γκάφες;

Τίποτα, μα τίποτα «δεν κάθεται» σε αυτή την κυβέρνηση. Πήγαν να θριαμβολογήσουν για τη σύλληψη του «χρυσολαθρέμπορου» Ριχάρδου, ακόμη και εντός της Βουλής από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και γύρισαν όλα ανάποδα.

Αθώοι όλοι (κάπου 70)!

Τέτοιο κάζο, δεν έχει προηγούμενο!

Βέβαια την ευθύνη για αυτή την κυβερνητική σουργελοποίηση, κάποια Μέσα Ενημέρωσης τη «φόρτωσαν» στην αρτινιά βουλευτή και αρμόδια υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ!

Όμως το συγκεκριμένο φιάσκο, δεν το έστησε η Όλγα, αλλά εκείνοι που βιάστηκαν να θριαμβολογήσουν, με αντιθεσμική μάλιστα συμπεριφορά!

Σε αυτή την ιστορία, μεσάζοντα ρόλο είχε η υπουργός! Αλλά ας πρόσεχε! Γιατί ανέλαβε αυτό το υπουργείο, που… «ανάβει φωτιές», αντί να σβήνει;

Πήραμε ένα Δελτίο Τύπου – Προσκλητήριο , από μια ομάδα που «βαπτίζεται» σαν «ενεργοί πολίτες της Άρτας», και που μας καλούν να συστρατευθούμε μαζί τους, μπλά, μπλά, μπλά!

Ποιοι είναι, που μπορούμε να τους βρούμε, τι μας θέλουν και πως μας θέλουν, δεν μας λένε!

Αυτοπροσδιορίζονται «ενεργοί πολίτες»! Και οι άλλοι αδέρφια, τι είναι; Εισοδηματίες που… κάααααθονται, κατά πως έλεγε και ο Μίμης Φωτόπουλος!

Αλλά αυτό που μου τη δίνει άγρια, είναι το… «ανώνυμο»! Πάνε να σώσουν την Άρτα, χωρίς όνομα και διεύθυνση;

Δεν κάνουμε το χαζό, ξέρουμε ότι είναι μια αυτοδιοικητική κίνηση ενός, δύο, τριών, εκατοτριών, δεν έχει σημασία, που θέλουν να κατεβάσουν συνδυασμό για το Δήμο Αρταίων. Ας το κάνουν σωστά και ορθά!

Ας πούνε τα ονόματά τους και βλέπουμε!

Άλλωστε το λογότυπο «ενεργοί πολίτες», είναι του ΣΥΡΙΖΑ και το χρησιμοποιούσε όταν βρισκότανε στην αντιπολίτευση, για να κάνει αντιπολίτευση! Τώρα που έγινε κυβέρνηση είναι αχρείαστο! Είχαμε και Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Άρτας, αλλά και Ενεργών Πολιτών Αμβρακικού και πάει λέγοντας! Ήταν η κινητή Επαναστατική Μονάδα του ΣΥΡΙΖΑ, διά πάσαν χρήσιν και… αιτίαν!

Έχουμε «κλοπή πολιτικής ιδιοκτησίας»;

Κανείς από τους νέους «ενεργούς πολίτες» δεν γνώριζε ότι υπάρχουν και παλιότεροι;

Τι έχουμε να δούμε ακόμη, δεν το βάζει ο νου σας!

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top