Γιατί «σκούζουν» τα θύματα της αγνώστου πατρότητας και ύποπτης σκοπιμότητας, δημοσκόπησης, που σερβιρίστηκε «αχνιστή» τις τελευταίες ημέρες, από την ηλεκτρονική έκδοση τοπικής εφημερίδας;

Γιατί «σκούζουν»;

Αν τα «αποτελέσματα» ήταν ευνοϊκά για τους ίδιους, θα μιλούσαν;  Θα καταγγέλλανε αυτή τη δημοσκόπηση (εντός εισαγωγικών), σαν… «μαϊμού»;

Σίγουρα όχι!

Τα «εξωγήινα» δημοσιεύματα υπέρ τους (των θυμάτων εννοείτε), από το ίδιο Μέσον Ενημέρωσης, που προηγήθηκαν της επίμαχης δημοσκοπήσης, ήταν καλά; «Ποτιστικές» δημοσιογραφικά σελίδες για χατίρι τους, που θα τις ζήλευαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Παρισιού και του Λονδίνου και βγαίνουν τώρα και από πάνω; Για μια… «αθώα» δημοσκόπηση;

Γιατί λοιπόν «σκούζουν»; Και σκούζουν και άχαρα!

Καλά να πάθουν!

Π.χ. γιατί η υποψήφια Δήμαρχος ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ δεν «σκούζει», που είναι «εξαφανισμένη» σε αυτή τη δημοσκόπηση;

Η οποία κ. Κιτσαντά, αφορμή ψάχνει για… καταγγελίες!

Φαίνεται πως δεν είναι «αγνώμων» (σινεμασκόπ καταχωρήσεις πέσανε για χατίρι της») ή πως τα «μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα», εκφράζονται, ας πούμε, μόνο από τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και την «ΗΧΩ»!

Τώρα θα μου πείτε και οι άλλοι που «βολεύονται», Τσιρογιάννης και Παπαλέξης, νομίζουν ότι ψώνισαν «από νεφραμιά»;

Τέλος πάντων, το φαινόμενο αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο. Παλιότερα άλλη τοπική ιστοσελίδα, έκανε γκάλοπ και εμφάνισε υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, να πιάνει ποσοστό… 90%! Είχαν «ψηφίσει»… 10! Ο ίδιος ο υποψήφιος και το σόι του!

Εκείνο όμως αδέρφια μου αλήτες πουλιά, που λέει και το τραγούδι, και που μας καραφλιάζει, είναι το γεγονός να βλέπεις άτομα που ασχολούνται τοπικά με την πολιτική, και τη μία μέρα να ανέχονται να λοιδωρούνται, να απαξιώνονται και να «φτύνονται» από δημοσιογραφικά έντυπα και την άλλη να αγιοποιούνται, να χρυσοσκονίζονται και να τους φοράνε και φωτοστέφανα, τα ίδια αυτά έντυπα!

Δηλαδή ας πούμε ένας δήμαρχος που επί δημαρχίας του, δεν ήταν ικανός να χωρίσει δύο γαϊδάρων άχυρα, τώρα είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα του δήμου μας, πως γίνεται αυτό;

Είναι από  τις λίγες περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια της!

Αλλά κι εμείς που ασχολούμαστε με όλα αυτά, «θέλουμε ξύλο», για να… συνέλθουμε!

Υποψήφιοι καταγγέλλουν για οτιδήποτε, άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς και να τα κατονομάζουν. Αλήθεια γιατί;

Κι αν εμείς δεν καταχωρήσουμε τις δικές τους ανώνυμες καταγγελίες, είμαστε και υπόλογοι απέναντί τους!

Γι’ αυτό σας λέω, πάμε σε πιο σοβαρά θέματα, όπως: Διαβάζουμε σε σοβαρή πολιτική δημοσιογραφική ιστοσελίδα ότι «Η Ιωάννα Μπέλλα, ποζάρει με μαγιό και δείχνει το μαυρισμένο κορμί της»!

Κι ακόμη: «Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει με τα… δικτυωτά της»!

Ποιες είναι; Χμμμ!

Και στο πεδίο της οικονομίας, η κατάσταση πάει κατά διαόλου!

Το πιτόγυρο εκτοξεύεται στα… 3 ευρώ, τινάζοντας στον αέρα το χρηματιστήριο των ελληνικών Fast Food!

Δεν ξέρω αδέρφια, αλλά πολλά δεν πάνε καλά σε αυτό το βιλαέτι, που λέγεται Άρτα.

Τι θέλω να πώ; Κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες μια τοπική εφημερίδα, προεκλογική ή όχι, δεν έχει σημασία και μπράβο στον εκδότη της που βρήκε εποχές να κάνει τέτοιο ρίσκο!

Με την ευκαιρία τι θυμήθηκα ο αθεόφοβος; Κάποια σχετικά σχόλια του Ν.Α.Σ. στην ΗΧΩ της Άρτας! Τι έλεγαν;

«Μαθαίνω πως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, (και αντιπρόεδρος στο Επιμελητήριο Άρτας) ο Δημ. Χουλιάρας κινείται –αντάμα με ιδιοκτήτη ραδιοφωνικών σταθμών- για την έκδοση εφημερίδας…

Ε, είπα κι εγώ… δεν θα εμφανιστεί κάνας άνθρωπος να προβάλει τους υποψήφιους δημάρχους, περιφερειάρχες και τους συμβούλους; Διότι, πάντα σε εκλογές, ειδικά στις δημοτικές, όλο και εμφανίζονται άνθρωποι με διάθεση να προβάλουν πρόσωπα και πράματα… με το αζημίωτο, φυσικά…

Ασφαλώς και άλλοι κατά το παρελθόν το είχαν επιχειρήσει… αλλά, μόνο μέχρι τις εκλογές… μετά, ο καθένας, πήγαινε στη μεριά του… για να δούμε τώρα πως θα τα πάει ως εκδότης, ο πρόεδρος… θα είναι «ντούρασελ»;

Tα παραπάνω σχόλια γράφτηκαν στις 5 Απριλίου, πέρασαν, 20 σχεδόν ημέρες και καμία αντίδραση!

Αν μας ένοιαζε, θα λέγαμε «έχει λάκκο η φάβα», αλλά στην συνέχεια και για το ίδιο θέμα, μας είπαν και τούτο: Αρτινός βουλευτής, όχι υπουργός, εξασφάλισε τα έξοδα αυτής της έκδοσης, με καταχώρηση από τον ΟΠΑΠ!

Αμέσως μου ήρθε στο νου η παλιά και πετυχημένη διαφήμιση για κάποιο απορρυπαντικό, που έλεγε: «Η θεία Όλγα ξέρει…»!

Ο έτερος αρτινός βουλευτής και όχι υπουργός, ο Βασίλης Τσίρκας, όταν τον ρωτήσαμε σχετικά, αφού πρώτα ξεκαρδίστηκε στα γέλια, μας είπε: «Αν μπορούσα θα το έκανα αυτό για όλες τις τοπικές εφημερίδες».

Εμείς μάθαμε από ΟΠΑΠ μεριά ότι από… Φλαμπουράρης και πάνω, μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο!

Όπως και να χει αδέρφια, εμάς δεν μας πέφτει λόγος και δεν κρίνουμε ποιος και γιατί «δούλεψε» για την εν λόγω καταχώρηση!

Εξοργιζόμαστε όμως όταν δια των κακόβουλων ψιθύρων, (στην περίπτωση κατά του Β. Τσίρκα), κάποιοι ασκούν τοπικά πολιτική, και μάλιστα υπέρ… άλλων!

Είχαμε και «απαγορευτικό» από πλευράς Καχριμάνη για τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους ΤΟΥ, στην Άρτα, για να μην πηγαίνουν σε εκδηλώσεις των δύο υποψηφίων δημάρχων Αρταίων Τσιρογιάννη και Μπαλάγκα.

Εμείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» χαρακτηρίσαμε αυτή την ενέργεια απίστευτη και πρωτόγνωρη και ζητήσαμε να πάρουν θέση οι τρεις προαναφερόμενοι.

Αμ, δε! Προφανώς το «απαγορευτικό» τους βολεύει όλους!

Αλλά που να το καταλάβει το δικό μας φτωχό μυαλουδάκι!

Σκεφτείτε ότι μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και το αντιληφθήκαμε στο τελευταίο σχόλιο αυτής της στήλης.

Γι’ αυτό σταματάμε εδώ τις κακίες μας, με ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.



 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top