Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Άρτας.
Με απόφαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Άρτας, οι θέσεις ευθύνης και τα αξιώματα έχουν ως ακολούθως:

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. ΑΡΤΑΣ

-ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Δημήτριος
-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος
-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΕΦΑΛΑΣ Απόστολος
-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΚΙΖΑΣ Νικόλαος
-ΤΑΜΙΑΣ: ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Γεώργιος
-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ: ΓΚΙΖΑΣ Νικόλαος
-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΑΝΕΤΑΣ Γεώργιος
-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ Παναγιώτα
-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΚΕΦΗΣ Νικόλαος
-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ:ΧΡΟΝ Αλεξάνδρα
-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ Άννα- Μαρία

Στη ΝΟ.Δ.Ε. βάσει κανονισμού συμμετέχουν τα ακόλουθα στελέχη:

-ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ Αντώνιος: Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας
-ΣΠΥΡΟΥ Νικόλαος: Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Αρταίων
-ΣΤΟΥΚΑ Δήμητρα: Πρ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Γεωργίου Καραϊσκάκη
-ΚΑΝΗΣ Δημήτριος: Πρ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων
-ΣΚΑΛΤΣΑ Αικατερίνη: Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νικολάου Σκουφά

Πέραν των υπευθύνων και σύμφωνα με τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. δύναται να προτείνει αρμοδιότητες και σε άλλα μέλη, πλην των αιρετών, της κομματικής του οργάνωσης, στηριζόμενος σε συγκεκριμένους θεματικούς τομείς δράσης, οι οποίοι θα πρέπει να είναι οι κάτωθι: - Υγείας, - Δικαιοσύνης, - Οικονομίας, - Υποδομών, - Παιδείας, - Πολιτισμού, - Κοινωνικών Θεμάτων, - Τουρισμού και – Αγροτικού.
Οι προαναφερόμενοι υπεύθυνοι θεματικών τομέων δράσης μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των κομματικών οργανώσεων για τις οποίες έχουν οριστεί με δικαίωμα λόγου και όχι ψήφου, με την προϋπόθεση ότι ο Γραμματέας Οργανωτικού έχει εγκρίνει με απόφασή του την πρόταση του Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε.
Η ΝΟΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση, που αναφέρθηκε και στα συμπεράσματα των εσωκομματικών εκλογών, ομόφωνα αποφάσισε την μελλοντική διεύρυνσή της με τους ανωτέρω τομείς κατά προτεραιότητα να προταθούν στους επιλαχόντες των εσωκομματικών εκλογών, ανταποκρινόμενοι και στο κάλεσμα του Προέδρου της Παράταξης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη: «Όλοι είναι χρήσιμοι, δεν περισσεύει κανένας».
Μετά την ΝΟΔΕ έγινε η σύσκεψη Προέδρων ΔΗΜΤΟ με έμφαση στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και στην ολοκλήρωση της λίστας των εκλογικών αντιπροσώπων στο νομό μας.
Εκτός αυτών ορίστηκαν οι κοινωνικές και πολιτικές δράσεις για το τελευταίο εξάμηνο του 2018, αρχής γενομένης από τον ετήσιο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των μελών ΝΟΔΕ – ΔΗΜΤΟ και ΟΝΝΕΔ, που θα γίνει το Σάββατο 2-6-2018 ώρα 18:30, στο γήπεδο 8Χ8 «ΜΑΡΓΩΝΗΣ» (περιοχή Τρίγωνο Άρτας, δίπλα στα ΤΕΙ), με τα έσοδα να δίνονται στους Συλλόγους Γονέων και Φίλων Α.Μ.Ε.Α. «Αγία Θεοδώρα» και «Αγκαλιά».
Η ΝΟΔΕ Άρτας θα συμμετέχει, με αντιπροσωπεία της, στην εκδήλωση της Γραμματείας της Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης στα Ιωάννινα την Τρίτη 29-5-2018 με θέμα το Νέο Νόμο για την Αυτοδιοίκηση.
Τέλος την Τετάρτη 30-5-2018 και ώρα 13:00 η ΝΟ.Δ.Ε. θα επισκεφθεί το Διοικητήριο του ΤΕΙ Άρτας, για να ενημερωθεί για τις απόψεις της Διοίκησης, των φοιτητών και των εργαζομένων για την συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τα προβλήματα και τις προοπτικές που ανοίγονται».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top