Ενημερωτική Επιστημονική Ημερίδα ανοιχτή για το κοινό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 09.30 έως 14:30 στο ξενοδοχείο Grand Serai της πόλης των Ιωαννίνων. 

Η Ημερίδα αποτελεί πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Κλινικής Χημείας, του Εξωτερικού Ιατρείου Διαταραχών του Μεταβολισμού των Λιπιδίων και Παχυσαρκίας, του Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου και της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση του επιστημονικού έργου «Εκτίμηση της παρουσίας και βαθμού σοβαρότητας της Καρδιαγγειακής Νόσου με βάση το λιπιδαιμικό και μεταβολικό προφίλ των συστατικών του αίματος» καθώς και νεώτερων επιστημονικών  δεδομένων για την Καρδιαγγειακή Νόσο. Το έργο ανήκει στην κατηγορία των έργων «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ» με Δικαιούχο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Επιτροπή Ερευνών, που εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ –ΗΠΕΙΡΟΣ 2007-2013» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013) και συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top