Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε: 

«Στο Δήμο Αρταίων αυτό το χρόνο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα και την κοινωνική πολιτική, ενώ κάναμε μια σειρά έργων, που σε συνδυασμό με όσα προγραμματίζουμε, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα, μπορούν να αλλάξουν άρδην την εικόνα της Άρτας, μετατρέποντάς την σε μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή πόλη. 

Ζούμε σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον, με τα οικονομικά των Δήμων να χειροτερεύουν διαρκώς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ολοένα και περισσότερα προβλήματα, καθώς η έλλειψη πόρων δημιουργεί για όλους μας πολύ σημαντικά εμπόδια στην διαχείριση της καθημερινότητας, αλλά και στο σχεδιασμό νέων έργων. Αυτά, φυσικά, δεν αποτελούν δικαιολογία. 

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους υπαλλήλους του Δήμου και τους συνεργάτες μου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας στην υλοποίηση των στόχων μας.

Το επόμενο χρόνο προγραμματίζεται μια σειρά καίριων παρεμβάσεων, οι οποίες θα αναλυθούν στον επερχόμενο απολογισμό και στη στοχοθεσία για το νέο έτος. Ως Δημοτική Αρχή Αρταίων μένουμε σταθεροί στις αξίες και στις αρχές μας. Προεκλογικά είπαμε ότι «αλλάζουμε την Άρτα, εμείς μπορούμε» και παρά τις δυσκολίες αυτό θα γίνει πράξη». 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top