Απόλυτο σοκ για την τοπική κοινωνία της Άρτας το περαστικό που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, όταν 21χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομική διεύθυνση τον βιασμό της από Πακιστανό και μάλιστα με την παρότρυνση και βοήθεια του αδερφού της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αδερφός της 21χρονης,  γνωστός στην κοινωνία της Άρτας αφού έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία σε φασαρίες που έχει πρωταγωνιστήσει, ήταν αυτός που εντόπισε τον Πακιστανό και του υποσχέθηκε σεξουαλική συνεύρεση με τη αδερφή του, έναντι του ποσού των 80 ευρώ.

Στα όσα ακολούθησαν, η νεαρή κοπέλα και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, όταν αντιστάθηκε, ο αδελφός της ήταν αυτός που τις κράτησε τα χέρια με αποτέλεσμα να υποστεί τον βιασμό.

Μετά το περιστατικό, η κοπέλα σε άθλια κατάσταση, βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν άμεσα και οι δύο άνδρες. 

Όπως  προαναφέραμε, ο αδελφός της νεαρής κοπέλας είναι γνωστός σε όλους στην πόλη της Άρτας, εμπλέκεται συνεχώς σε επεισόδια, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και πολύ καιρό, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έφτανε και σε αυτό το σημείο. 

                                                                                                           

                                                                                                                "Π"

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top