Ο Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσίρκας, σε μήνυμά του για το αποτέλεσμα των εκλογών αναφέρει τα εξής:

«Από τις εκλογές αυτές βγήκε νικητής ο ελληνικός λαός. Ο λαός μας που απέτρεψε την παλινόρθωση του παλιού και φθαρμένου και κράτησε ζωντανή την ελπίδα, ολοκληρώνοντας το βήμα που έκανε τον Γενάρη. Ηττήθηκαν όσοι ήθελαν να μετατρέψουν σε παρένθεση την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. Ο λαός μας έδωσε καθαρή εντολή τετραετίας. Είναι νίκη των λαϊκών τάξεων και του προοδευτικού κόσμου που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα τώρα να ξεμπερδέψουμε με τα κυκλώματα της διαφθοράς, της διαπλοκής, της οικονομικής και ηθικής χρεοκοπίας που έριξαν τη χώρα στο χαντάκι.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση οι πολίτες της Άρτας έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα και έδειξαν αποφασισμένοι να ξεμπερδέψουν με ό, τι εκπροσωπεί το παλιό και η επιλογή τους ταυτίστηκε με το νέο, το άφθαρτο και το ελπιδοφόρο. Η Άρτα θα συνεχίσει να έχει πρωθυπουργό για πολλά χρόνια ακόμα και με τους δύο βουλευτές στον Νομό θα διεκδικήσουμε όσα περισσότερα γίνεται για την περιοχή μας. 

Νιώθω τέλος την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους και όλες από καρδιάς για την αμέριστη στήριξή τους και κυρίως τους νέους και τις νέες και δεσμεύομαι απέναντί τους να κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να δημιουργηθούν οι συνθήκες να βρουν δουλειές στον τόπο τους. Θα βρεθώ δίπλα τους, όπως βρέθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Η εντολή σας είναι δυνατή και ξεκάθαρη. Πιο ψηλά, με μεγαλύτερη συνέπεια, με εντονότερη δράση.»

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top