Λοιπόν, έχουμε και λέμε, κατά ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ «ευαγγέλιον», κυβερνητική συνεργασία με Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ, θα ήταν «παρά φύση»(!), όρος… «σεξουαλικός» και κυρίως χρησιμοποιείται από αρρωστημένους θεοσεβούμενους.

Με το «λεξικό» της πιάτσας, σημαίνει κατά βάση, «πρωκτικό ή στοματικό σεξ»(!).

Η συνεργασία του, με τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, τι είναι; Κυβερνητική… διαστροφή;

Σκάσε… λούγκρα! Δάγκωνε το μήλο σου! Ο αυνανισμός ενίοτε είναι τέχνη, στον οποίο βλέπει κανείς και τον κόπο του! Και δεν «κολλάει» με τα παραπάνω! 

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, σε αυτή τη στήλη, είχαμε πει: «…ότι κι αν ψηφίσετε, δεν πρόκειται τίποτε να κερδίσετε! Όλοι θα βγούμε χαμένοι και μετά τις εκλογές και… κλαμένοι. Θα πάει το πούι – πούι, σύννεφο»!

Όπως και έγινε. Σκούζουν οι αγρότες (γουστάαααρω!) για τους φόρους που για πρώτη φορά (εξ Αριστεράς) τους φορτώνουν, σκούζουν και οι νησιώτες του Αιγαίου, για το 23% ΦΠΑ στον τουρισμό!

Μάλιστα οι Ροδίτες σήκωσαν και «μαύρες σημαίες» κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδων (γουστάαααρω δις!) και… απειλούν με προσφυγές σε όλα τα ντόπια και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια!

Αυτοί δεν σκούζουν μόνο για το 23%, αλλά δεν μπορούν να καθίσουν και σε καρέκλα, μετά το… «πήδημα» που τους κάνανε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες.

Ιδού η Ρόδος, που ροζοκοκκίνησε στις εκλογές, ιδού το ροζοκόκκινο «πήδημα» που φάγανε οι Ροδίτες μετά τις εκλογές!

Γουστάαααρω, σας λέω!

Μήπως και οι αγρότες δεν… ροζοκοκκίνησαν τις κάλπες; Το ζήταγε ο οργανισμός τους;

Τώρα ας υποφέρουν! Το δικό τους πούι – πούι, λίγο πλέον μας συγκινεί!

Τα ήθελε ο πισινός τους!

Ψάχνουμε για ισοδύναμα, ώστε να μην επιβληθεί 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα φροντιστήρια, μας είπε ο υπουργός Παιδείας κ. Φίλης!

Φίλοι, φέξτε μου και γλίστρησα! Οι άνθρωποι «δεν παίζονται»! Και δεν πιάνονται ούτε με… τριπλή!

«Φονιάδες των λαών οι αμερικάνοι», έκραξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρας! Και έπιασε τον Ομπάμα κρύος ιδρώτας!

Και πότε «πέταξε» αυτή την ξεπερασμένη «κορώνα» ο εν λόγω βουλευτής; Όταν ο πρόεδρος του κόμματός του και πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, εκλιπαρούσε στην Ουάσιγκτον τους… «φονιάδες» αμερικάνους, για στήριξη, επενδύσεις και μεσολάβησή τους, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της χώρας μας, στην Ευρώπη!

Μήπως χρειάζεται να… πατεντάρουμε την αριστερή… μαλάκυνση που μας δέρνει;

Μήπως χρειάζεται να… πατεντάρουμε και τις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ.;

Περάστε κόσμε, δύο ευρώ η κάθε ψήφος, χωρίς κομματικά προαπαιτούμενα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς ποινικό μητρώο!

Περάστε κόσμε, η ψήφος σου κοστίζει δύο ευρώ και το παράσημό της… «ανοικτής παλάμης»!

Και ο «υπηρεσιακός» πρόεδρος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΕΡΑΚΗΣ, αποφάσισε να γίνει και… «κανονικός», μετά πολλών παροτρύνσεων, όπως μας λένε οι ντουντούκες του, μετά πολλών επαίνων, όπως μας λένε οι… κομματικογέροντες Γιακουμάτοι, Κακλαμάνηδες, Βαρβιτσιώτηδες, οι Καραμανλήδες και οι μισοί Μητσοτάκηδες και όλα τα «τζάκια» αυτού του κόμματος!

Και οι αθεόφοβοι, μας μιλάνε και για… ανανέωση!

Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω, μας τραγουδούσε ο Στράτος Διονυσίου!

Κύριος ήρθα (στην αρχηγία) και κύριος μένω (και δεν… φεύγω), μας λέει ο ψηλός ο Μεϊμαράκης!

Αλλά όμως το σκέφθηκε πολύ, μέχρι να πει το ναι! Ανατριχιάσαμε!!!

Κι εκείνοι που θα τον ψηφίσουν για αρχηγό, τι πιστεύουν; Ότι με το… ύψος του, θα κερδίσει τον Τσίπρα; Ή με τις… «μαγκίτσες» του; 

Μια ακόμη… αναπαλαίωση για τη Ν.Δ.; Θα κλωτσήσουν οι Νεοδημοκράτες κι αυτή τη φορά την ευκαιρία, για ένα νέο ξεκίνημα, με νέο αρχηγό, νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και νέες προοπτικές; Αν το κάνουν, κακό της κεφαλής τους!

Διότι ο Αλέξης Τσίπρας, τρεις συνεχόμενες φορές τους πήρε τα σώβρακα και την τελευταία, με τον Μεϊμαράκη, τους έκανε και… «ρόμπες»!

Με ευρεία διάσπαση, με 3ο μνημόνιο, με κάπιταλ κοντρόλς, με αθέτηση όλων των προεκλογικών του υποσχέσεων, με πολιτικές γκάφες ολκής των συνεργατών του και με την μισή αριστερά εναντίον του, τους έκανε μια… χαψιά!

Ξυπνήστε βρε, «σκοροφαγωμένοι» Νεοδημοκράτες, πριν σας πάρει το… ποτάμι!

Διότι ο… κατήφορος ήδη σας πήρε!

Ψηφίστε κανένα νέο αρχηγό και αφήστε τις «μούχλες» να… βουρλίζονται!

Αδέρφια, μας χρειάζεται ευχέλαιο! Και να γιατί!! Πας στην Τράπεζα να ανοίξεις λογαριασμό, για να σου βάζουν την σύνταξη ή τον μισθό και σου ζητούν 5-6 δικαιολογητικά! Όταν τους ρωτάς, γιατί; Σου λένε αυτό λέει ο νόμος!

Συγνώμη, αλλά… πνίγομαι! Ποιος… μαλάκας έκανε αυτόν το νόμο και μένει ακόμη στη θέση του; Η Τράπεζα σε αυτή την περίπτωση, παίρνει λεφτά και δεν δίνει. Γιατί λοιπόν ζητάει, ας πούμε εκκαθαριστικό Εφορίας;

Μας λένε ότι πρέπει ο καθένας μας, να συναλλάσσεται με κάρτες Τράπεζας, ακόμη και για τα τσιγάρα του, για να μην χάνει φόρους το Κράτος. Ωραία! Πάμε να βγάλουμε κάρτες και ξανά – μανά μας ζητάνε τα ίδια και παραπάνω δικαιολογητικά! Γιατί; Δανεικά τους ζητήσαμε; Όχι! Εμείς τους δίνουμε λεφτά!

Φίλοι μου, αυτό δεν είναι τρέλα; Δεν μας κυβερνούν… παλαβοί;

Άλλο τρελό! Πας στα ιατρεία του ΙΚΑ Άρτας, για να βάλεις οδοντοστοιχία, κοινώς μασέλα, για να μην καταπίνεις και το φαγητό σου… αμάσητο, όπως κάνεις με τις ψευτιές που σου κοπανάνε οι κυβερνώντες!

Και περιμένεις να σε φωνάξουν και έναν και δύο και τρεις και τέσσερις και πέντε και έξι μήνες, για να την βάλεις! Και αν!!!

Αλλά και τούτο; Συλλήψεις στους δρόμους για οφειλές στο Δημόσιο, ενώ γνωρίζουν που μένεις, που δουλεύεις, που είναι η διεύθυνσή σου! Επίτηδες το κάνουν; Ή πρόκειται για… «σωφρονιστική συνταγή»;

Μας «έφυγε» νωρίς ο διαφημιστής των Τζουμέρκων, δια των τραγουδιών του, αθαμανιώτης παραδοσιακός τραγουδιστής ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΟΥ, ο «τσοπανάκος» της δημοτικής μας μουσικής. Δεν τραγουδούσε μόνο, αλλά έπαιζε και διάφορα μουσικά όργανα (βιολί, λαούτο κ.ά.), έγραφε και μουσική.

Ήταν μάλιστα ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΟΥ και ο στιχουργός, μουσικός και τραγουδιστής της νίκης του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που έλεγε: «Στην Άρτα, σε Αθαμάνιο, Δευτέρα πριν να φέξει, βγάλαμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα τον Αλέξη…»!

Δεν ήταν ούτε θείος, ούτε ξάδελφος του πρωθυπουργού, όπως γράφτηκε σε Μέσα Ενημέρωσης και στο Διαδίκτυο, αλλά ο συγχωριανός του, κάπου «κολλάει» και λίγο συγγενικά, όπως συμβαίνει με τους κατοίκους όλων των χωριών μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συγγενείς του.

Πάμε τώρα στα εν Δήμω Αρταίων. Βρεθήκαμε στο Δημαρχείο για κάποιο θέμα μας και παρατηρήσαμε και διαπιστώσαμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι ήταν στις θέσεις τους και στην… πρίζα, μέχρι τις 3 το μεσημέρι που σχολάνε. Καλόοοοο!

Επί όλων των προκατόχων δημάρχων, του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, γινόταν ακριβώς το αντίθετο. Που τους έχανες, που τους έβρισκες, στη λαϊκή, στα σούπερ – μάρκετ, στα κομμωτήρια, στα εμπορικά, στις καφετέριες και όπου οι ίδιοι… γούσταραν! Κακόοοο!

Στο φετινό παζάρι, αυξήθηκαν σε ποσοστό 100% οι εκθέτες και στο 300% οι αρτινοί έμποροι – εκθέτες! Πολύ καλό!!!

Το ίδιο και στην Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση! Σούπερ καλό!!!

Στον Δημοτικό Παιδότοπο, που λειτουργούσε δίπλα από το Δημοτικό Εκθεσιακό Κέντρο, έπαψε να λειτουργεί η Παιδική Χαρά και ξηλώθηκαν οι εγκαταστάσεις της, γιατί χρειάζονταν πιστοποίηση ασφάλειας της ζωής των παιδιών και των συνοδών τους.

Προς αποφυγή των κινδύνων, έγινε κατάργηση αυτής της παιδικής γωνιάς!

Πονάει δόντι, βγάζει δόντι;

Καθόλου καλό αυτό, σούπερ κακό θα λέγαμε!

Και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, έκλεισε φέτος και το Δημοτικό Αναψυκτήριο, που λειτουργούσε εντός του Παιδότοπου.

Έκλεισε ότι καλύτερο είχε ο Δήμος Αρταίων, για τα παιδιά της πόλης. Μήπως πρέπει να επανεξετασθεί αυτό το ζήτημα;

Δεν έχουν το Θεό τους, εκεί στο ΚΚΕ Άρτας. Κατάγγειλαν δημόσια, επιχείρηση σούπερ – μάρκετ τροφίμων, γιατί απέλυσε εργαζόμενους από ένα από τα 4-5 καταστήματά της, που λειτουργούσαν στην πόλη μας.

Δηλαδή «συντρόφια» τι θα έπρεπε να κάνει, αφού έκλεισε αυτό το υποκατάστημα; Να τους έχει αργομίσθιους; Θα κάνατε εσείς κάτι τέτοιο στη δουλειά σας;

Βέβαια η εν λόγω επιχείρηση, αυτούς τους εργαζόμενους θα τους ξαναχρησιμοποιήσει, όταν χρειαστεί να καλύψει κενά, στα άλλα υποκαταστήματά της, στην περιοχή μας και αυτό είναι και αυτονόητο και λογικό!

Καταγγελία για την καταγγελία;

Ο Ν.Α.Σ. μας «θύμισε» με σχόλιο του, στην «ΗΧΩ της Άρτας, τα 20χρονα γενέθλια αυτής της εφημερίδας, υπό την ευθύνη της ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΑΜΟΥ και του ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΜΟΥ.

Και δικαιούνται να γιορτάσουν αυτά τα «γενέθλιά» τους, γιατί η έκδοση μιας καθημερινής εφημερίδας, είναι γολγοθάς και οι έχοντες την ευθύνη μιας τέτοιας έκδοσης, καθημερινά κουβαλάνε το σταυρό του μαρτυρίου, για να αντέξουν.

Για να αντέξουν ψυχολογικά και σωματικά!

Για να αντέξουν οικονομικά!

Για να αντέξουν… κοινωνικά και επαγγελματικά!

Και φυσικά δεν γίνεται και λόγος, για… πλουτισμό!

Άντεξαν η Ελένη και ο Νίκος, έκλεισαν κύκλο 20 χρόνων ουσιαστικής και δημιουργικής παρέμβασης στα κοινά και την ενημέρωση και παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες αυτής της ενασχόλησης, της εκδοτικής και της δημοσιογραφικής, κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα της αξιοπιστίας, του σεβασμού και της αξιοπρέπειας των φίλων και αναγνωστών τους, κόντρα στα σημεία των καιρών και των «κωφών», που αντιμετωπίζουν.

Και όλα αυτά, χωρίς παιγνίδια σκοπιμοτήτων, εκβιασμούς και εξυπηρετήσεις συμφερόντων, χαρακτηριστικά και γνωρίσματα πολλών άλλων εντύπων και εκδοτών, στη χώρα μας, αλλά και γύρω από εμάς τους ίδιους.

Ελένη και Νίκο σας ευχόμαστε αντοχές για τη συνέχεια και μετά από… 100 χρόνια(!), να σας ευχηθούμε τα ίδια!

Τα οποία χρόνια, μετά τα… ήντα κυλούν σαν νεράκι!

Πάντως φίλοι μου, προσωπικά πιστεύω ότι τα γενέθλια είναι σαν τα… τσίπουρα! Μερικές φορές δεν θέλεις να ξέρεις πόσα έχεις πιεί!!! Εσύ Ν.Α.Σ. τι λες;

Αδέρφια να ευχηθούμε και σε εσάς, που δεν έχετε γενέθλια, να αντέξετε, όσο πιο ανώδυνα γίνεται, τα «πηδήματα» που θα «φάτε», με… αξιοπρέπεια (να μην το ξεχνάμε αυτό), από την πρώτη φορά κυβέρνηση της Αριστεράς!

Βοήθειά σας!

Τα «πρώτα» θα είναι δύσκολα, μετά θα συνηθίσετε και θα τα ζητάει και ο οργανισμός σας!

 

                                                                                                                          ΛΕ-ΣΤΑΣ  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top