Ευχες για μια δημιουργικη χρονια στην ΠΕ Ροδοπης (+Gallery)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΠΕ Ροδόπης την πρώτη μέρα του χρόνου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Τρίτη 1 Ιανουαρίου η Π.Ε. Ροδόπης, παρουσία φορέων της Ροδόπης, μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε Ροδόπης «Γεώργιος Παυλίδης», με οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη.
 
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ενώ το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Ροδόπης κ. Μουσταφά Μουσταφά, κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, κ. Γιάννης Μουρτίδης, και κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Ζωή Κοσμίδου, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ κ. Τάκης Χαρίτου, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου.
 
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Νίκος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Γραβάνης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ κ. Ανέστης Βαφειάδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου και ο πρόεδρος της Αρμενικής Κοινότητας κ. Στεπάν Ματεοσιάν.
 
Επίσης παρέστησαν ο Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου, ο διοικητής της ΧΧΙ ΤΘΤ Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης, ο αστυνομικός Διοικητής Ροδόπης Μιχαήλ Σεβδυνίδης και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και της Αεροπορίας.
 
Όλοι ευχήθηκαν καλή χρονιά και ένα δημιουργικό 2019, ενώ να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν όλα τα κομμάτια της πίτας, το φλουρί τελικά δεν εμφανίστηκε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.