Ο Κωστας Κατσιμιγας παρουσιασε στην Κομοτηνη την Περιφερεια ΑΜΘ που στοχευει να δημιουργησει η «Ανεξαρτητη Ενωτικη Πρωτοβουλια»

Ζήτησε την στήριξη του κοινού για την υλοποίηση του προγράμματος - Αναφορές σε Μέτιο και Τοψίδη

Τις βασικές θέσεις του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»  παρουσίασε στην κεντρική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (πρώην ΡΕΞ)  το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου ο επικεφαλής του κ. Κώστας Κατσιμίγας.

Ο κ. Κατσιμίγας παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του, ζητώντας την στήριξη του λαού προκειμένου να βρίσκεται η διαχείριση της Περιφέρειας σε έμπειρα χέρια, κατηγορώντας την απερχόμενη διοίκηση και τον κ. Μέτιο για το γεγονός πως αφενός παρατηρήθηκε στασιμότητα σε όλους τους τομείς και αφετέρου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί εσωτερικές καταστάσεις.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» έκανε μία σύντομη αναδρομή στον προεκλογικό του αγώνα και στις δυσκολίες που συνάντησε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους από όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Αναλύοντας τους άξονες της πολιτικής του τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και σε επίπεδο Ροδόπης στάθηκε στην ανάγκη ισόρροπης ανάπτυξης στον παραγωγικό τομέα, αναλύοντας το κάθε επιμέρους στοιχείο. Ο κ. Κατσιμίγας στάθηκε στην σημασία που έχει για την περιοχή ο πρωτογενής τομέας, η στήριξη του δευτερογενούς τομέα και η ανάπτυξη του τουρισμού καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για ακόμα μία φορά στάθηκε στο γεγονός πως είναι απαράδεκτη η απαγόρευση  διέλευσης λεωφορείων από τον κάθετο άξονα της Νυμφαίας ενώ τόνισε την ανάγκη εκμετάλλευσης του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής.  
Αναλυτικά στο φύλλο του «ΠτΘ» την Παρασκευή 24 Μαΐου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.