Δήμος Αιγάλεω: Δράση ευαισθητοποίησης «Ανακυκλώστε στους μπλε κάδους»

Δήμος Αιγάλεω: Δράση ευαισθητοποίησης «Ανακυκλώστε στους μπλε κάδους»

Ο Δήμος Αιγάλεω πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, δράση ανακύκλωσης στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης που διοργανώνει η Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου σε συνεργασία με την Δ/νση Παιδείας, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με τις σωστές πρακτικές και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από τα 1ο, 2ο, 8ο και 19ο Δημοτικά Σχολεία Αιγάλεω και στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ένας μαθητής από το 2ο και μια μαθήτρια από το 8ο Δημοτικό κέρδισαν από ένα ποδήλατο.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Δημήτρης Μπίρμπας τόνισε πως ο μόνος τρόπος για να μη γίνει ο πλανήτης μας ένας απέραντος σκουπιδότοπος, είναι να βάλουμε την πρόληψη στην πηγή και την ανακύκλωση των υλικών στην καθημερινότητά μας.

Στη δράση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Νικητάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννα Χριστόγλου και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κώστας Φίλης.


Σχολιάστε εδώ