Η ΣΚΑΛΑ ΜΟΥ Η ΜΑΓΙΚΗ (Περιέχει CD)

Η ΣΚΑΛΑ ΜΟΥ Η ΜΑΓΙΚΗ (Περιέχει CD)

+ Διαδραστική Παρουσίαση Βιβλίου


Συγγραφή – Εικονογράφηση – Μελοποίηση
Ελένη Κοντοπίδη


Μια ιστορία για το µαγικό ταξίδι ενός παιδιού που βρίσκεται επάνω σε µία σκάλα µοναδική· αλλιώτικη από τις άλλες.

Μια σκάλα µαγική, που µεταµορφώνεται συνεχώς! Μεγαλώνει και ψηλώνει, όσο µεγαλώνει και εξελίσσεται το παιδί… Αλλάζει σχήµα, χρώµα και ήχο, σύµφωνα µε όσα εκείνο σκέφτεται και αισθάνεται…
Ώσπου µια µέρα, συµβαίνει κάτι ακόµα πιο µαγικό!

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελένη Κοντοπίδη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυµνάσιο και Λύκειο Ιλίου και στη συνέχεια από το τµήµα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Ταυτόχρονα, σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά της µουσικής (Αρµονία και Αντίστιξη) και σύγχρονο τραγούδι, στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.
Εργάσθηκε ως καθηγήτρια µουσικής στην πρωτοβάθµια εκπαίδευση ενώ παράλληλα, δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο της ασφαλιστικής διαµεσολάβησης.
Ακολουθώντας πιστά την πεποίθησή της περί δια βίου µάθησης, συνεχίζει να επιµορφώνεται συνεχώς σε θέµατα ψυχολογίας παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, ενώ επιλέγει να διδάσκεται από τα παιδιά αντί να διδάσκει, γι’ αυτό συγγράφει παιδικά βιβλία και δεν χάνει ευκαιρία να παίζει, ν’ αλληλεπιδρά και να συµπράττει µαζί τους στις παρουσιάσεις του έργου της και όχι µόνο!


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ηλικία: 2,5+
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά
ISBN: 978-618-84315-0-8


Διαδραστική Παρουσίαση Βιβλίου

Τι χρειάζεται κανείς για να κάνει ένα ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ;
Ελάτε να το ανακαλύψουμε ΜΑΖΙ με τη συγγραφέα Ελένη Κοντοπίδη σε μια διαδραστική αφήγηση του νέου της βιβλίου με cd, με τίτλο:

Η Σκάλα μου η Μαγική!

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 6 το απόγευμα στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, με πολλά χρώματα, τραγούδια, δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά!

Είσοδος Ελεύθερη


Σχολιάστε εδώ