Πιστοποιητικά μέσω ίντερνετ και για επιχειρηματίες στο Δήμο Γλυφάδας

Πιστοποιητικά μέσω ίντερνετ και για επιχειρηματίες στο Δήμο Γλυφάδας

Πιστοποιητικά με ένα «κλικ», εύκολα και γρήγορα, μπορούν να λαμβάνουν από την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, και οι επιχειρηματίες της Γλυφάδας. Ο Δήμος Γλυφάδας ήδη από το Μάιο παρέχει στους πολίτες ψηφιακά πιστοποιητικά γέννησης, οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ σύντομα θα προστεθούν όλα τα πιστοποιητικά, με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση κάθε δημότη.

Μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας, ο δημότης Γλυφάδας – πλέον και ο επιχειρηματίας – μπορεί να κάνει αίτηση στο https://www.glyfada.gr/index.php/home/page/certificates και στη συνέχεια να παραλαμβάνει ηλεκτρονικά από την υπηρεσία το πιστοποιητικό που τον ενδιαφέρει. Το πιστοποιητικό αναρτάται στο λογαριασμό του και από εκεί μπορεί να το «κατεβάσει» στον υπολογιστή του, χωρίς να χρειαστεί να έρθει αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ. Έτσι, γλιτώνει κόπο και χρόνο.

Η νέα αυτή υπηρεσία κάνει χρήση των κωδικών που διαθέτει κάθε πολίτης στο taxisnet. Οι κωδικοί χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή στο σύστημα, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον εγγραφή του χρήστη ή ενεργοποίηση οποιουδήποτε λογαριασμού. Απλά και γρήγορα!

«Η “έξυπνη Γλυφάδα” προχωράει και για τις επιχειρήσεις στην πόλη μας! Τα ψηφιακά πιστοποιητικά, που καθιερώσαμε και έχουν ήδη διευκολύνει τη ζωή των συμπολιτών μας, έρχονται πλέον να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή και των επιχειρήσεων της Γλυφάδας, αλλά και να εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο για όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μετά την έναρξη λειτουργίας της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου και για τις επιχειρήσεις. 

«Πλέον, οι επιχειρήσεις της πόλης μας μπορούν να εκδίδουν απαραίτητα πιστοποιητικά – επτά στο σύνολο – απλά και γρήγορα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ουρές, χωρίς καμία επιβάρυνση. Ο Δήμος μας προχωρά στην ψηφιακή εποχή, για να εξυπηρετεί πολίτες και επιχειρήσεις με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες, με τα επόμενα βήματα της “έξυπνης Γλυφάδας”», τόνισε ο κ. Παπανικολάου. 


Σχολιάστε εδώ