Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: “Οι καλύτεροι φίλοι του κόσμου!” – “Παιχνίδια για το διάλειμμα”

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: “Οι καλύτεροι φίλοι του κόσμου!” – “Παιχνίδια για το διάλειμμα”

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 
Για παιδιά ηλικίας από 7 ετών

ΒΙΒΛΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

O Μικρός Νικόλας είναι ένα πανέξυπνο αγόρι που λατρεύει τους γονείς του και θεωρεί τους συμμαθητές του μέλη της οικογένειάς του. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει πλάκες με τους φίλους του. Είναι καβγατζής, αλλά και τρυφερός, περίεργος αλλά και ευγενικός. Αυτός και η τρελοπαρέα του θα σας κρατήσουν ατέλειωτες ώρες συντροφιά με τις απίθανες και διασκεδαστικές περιπέτειές τους.

Συγγραφέας
Rene Goscini
Εικονογράφος
Ζαν Ζακ Σανπέ


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Βιβλίο 3
Οι καλύτεροι φίλοι του κόσμου!

Ο Νικόλας πρέπει να φιλοξενήσει έναν καινούργιο συμμαθητή που έρχεται από την Αγγλία για μερικές μέρες. Τέλεια! Μέχρι που φτάνει σπίτι του ο Τζότζο και έρχονται τα πάνω κάτω. Ο Νικόλας έχει πια μόνο μία ευχή: να ξαναβρεί τους παλιούς καλούς του φίλους. Μόνο που στην παρέα τίποτα δεν πάει καλά πια. Πώς θα γράψουν τώρα την έκθεση που τους έχει βάλει η δασκάλα για τη φιλία, αφού όλοι έχουν αποφασίσει να τσακωθούν με όλους;

> Περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ 

ISBN: 978-960-621-354-0
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00612


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΒΙΒΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Παιχνίδια για το διάλειμμα

Όταν χτυπά το κουδούνι για το διάλειμμα, δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο: είναι ώρα για γέλια και παιχνίδια!
Αστεία και πειράγματα, μπίλιες, κουτσό και σχοινάκι, κυνηγητό, μήλα, χάρτινες κατασκευές, αινίγματα και προκλήσεις: ο Μικρός Νικόλας και οι φίλοι του σας προτείνουν ένα σωρό ιδέες, κλασικές ή ασυνήθιστες, για να μη βαριέστε ποτέ στο διάλειμμα!

Το βιβλίο περιλαμβάνει:
• παιχνίδια • ανέκδοτα • αινίγματα • αστεία • σπαζοκεφαλιές • γλωσσοδέτες • συνταγές για κολατσιό

> Περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ 

ISBN: 978-960-621-353-3
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00611


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ

Unique Selling Points

⇒ Σειρά εικονογραφημένων βιβλίων, βασισμένη στο κλασικό πλέον έργο των Ρενέ Γκοσινί και Ζαν Ζακ Σανπέ.
⇒ Ο Μικρός Νικόλας, 55 χρόνια μετά τη δημιουργία του, εξακολουθεί να γοητεύει μικρούς και μεγάλους και να αποτελεί έναν λογοτεχνικό θησαυρό για όλες τις ηλικίες και μια παγκόσμια επιτυχία.
⇒ Τα βιβλία μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες και έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
⇒ Η σειρά αυτή βασίζεται στην τηλεοπτική μεταφορά του έργου, η οποία προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην Ελλάδα τα επεισόδια προβάλλονται από την κρατική τηλεόραση και σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
⇒ Τα βιβλία της σειράς χαρακτηρίζονται από το ανεπανάληπτο χιούμορ του Ρενέ Γκοσινί (δημιουργού των “Αστερίξ” και “Λούκι Λουκ”), ενώ η εικονογράφηση είναι βασισμένη στην πρωτότυπη του Ζαν Ζακ Σανπέ.
⇒ Το πιο χαρισματικό αγόρι όλου του κόσμου προκαλεί πηγαίο γέλιο και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.
⇒ O Μικρός Νικόλας είναι ένας ήρωας με τον οποίο τα παιδιά μπορούν να ταυτιστούν. Οι χαρακτήρες είναι καθημερινοί και αντιμετωπίζουν καταστάσεις οικείες σε όλους.
⇒ Ιστορίες που, μέσα από το χιούμορ, πραγματεύονται διαχρονικές έννοιες και αξίες όπως φιλία, οικογένεια, δικαιοσύνη, αποδοχή της διαφορετικότητας.
⇒ Μέσα από αυτές τις ιστορίες οι γονείς δείχνουν πώς ήταν η ζωή τους όταν αυτοί ήταν μικροί, ενώ τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα από τον χρόνο.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ


Σχολιάστε εδώ