Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Επιτάλιο Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 20 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, ο δράστης διέρρηξε τέσσερα καταστήματα (δυο οβελιστήρια – εστιατόρια, ένα πρατήριο άρτου και μια κάβα ποτών) αφαιρώντας ένα φορητό υπολογιστή, είδη δώρων, φιάλες ποτών, δυο συρτάρια ταμειακής μηχανής, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ καθώς και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο με το οποίο και διέφυγε.

Για την εξιχνίαση των κλοπών, ενεργήθηκε άμεσα ενδελεχής έρευνα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν των 20χρονο στο Επιτάλιο και τον συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί βρήκαν και το δίκυκλο μοτοποδήλατο με το οποίο ο δράστης είχε διαφύγει, το οποίο είχε υποστεί εκτεταμένες υλικές φθορές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλες διαρρήξεις συνεχίζονται.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.