Μετάβαση στην Αθήνα την Κυριακή στις 30 Μαρτίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει έξω από τη Βουλή

Μετάβαση με πούλμαν στην Αθήνα κανονίζει για την Κυριακή 30 Μαρτίου ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρέων μετά από πρωτοβουλία του ΟΕΒΕΣΝΑ.

«Την ώρα, έτσι που θα ψηφίζουν στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θίγονται αυτό θα υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας εναντίον του.  
Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΕΒΕΣΝΑ έχει προγραμματίσει την Κυριακή 30/3/2014 ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου μετάβαση με πούλμαν δωρεάν στην Αθήνα για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η πανελλαδική αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πλέον του πολυνομοσχεδίου γίνεται όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί και για τα παρακάτω ζητήματα:

* Για το φορολογικό (υπερφορολόγηση, υπέρογκα-αυστηρά πρόστιμα κλπ).

* Για το ασφαλιστικό (υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, τεράστιες οφειλές, κατασχέσεις -προσωποκρατήσεις, ανασφάλιστοι χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ). 

* Για τις εμπορικές μισθώσεις (επαγγελματική στέγη).

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν την Κυριακή 30 Μαρτίου θα γίνει μετάβαση στην Αθήνα και συμμετοχή στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 η ώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος.  Προσυγκέντρωση 9:30 η ώρα το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και αναχώρηση στις 10:30 για Αθήνα. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του συλλόγου 2610-273257 ή στο κιν. 6972-222977 του Γεν.Γραμματέα του Ε&ΕΣΠ κ. Γεωργίου Βαγενά».