Πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό παραμυθιού για την Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου

Tο 1ο βραβείο στον διαδικτυακό διαγωνισμό παραμυθιού του MAXMAG και των εκδόσεων «Μεταίχμιο» κατέκτησε η Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου, συγγραφέας παραμυθιών και βρεφονηπιοκόμος του Παιδικού Σταθμού Μακροχωρίου.

Κατά το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού κι έπειτα από διαδικτυακή ψηφοφορία, το παιδικό παραμύθι της με τίτλο: «Η Πριγκίπισσα Νεραγκούλα και τα μάγια του ΡO» κέρδισε τις καρδιές των αναγνωστών που ψήφισαν, κατατάσσοντάς το στα πρώτα 15 κείμενα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους σε σύνολο 92 κειμένων.

Στη συνέχεια, το παραμύθι εξετάστηκε από ειδική κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από τρεις καταξιωμένους συγγραφείς των εκδόσεων «Μεταίχμιο», που το αξιολόγησαν ως το καλύτερο, απονέμοντάς της το 1ο βραβείο.

Η ίδια, έχει γράψει κι εκδώσει κι άλλα παιδικά παραμύθια: (2017) Η μάγισσα Γύρισα Μαγείρισσα, Γράφημα, (2016) Η μάγισσα Κρεμμυδομπιζέλω και οι Καροτίνοι, Χάρτινη Πόλη, (2010) Η μάγισσα Κρεμμυδομπιζέλω και οι Καροτίνοι, Modern Times, (2009) Η καμηλοπάρδαλη με τις εφτά ουρές, Modern Times, (2008) Ο μικρός γαλάζιος δράκος, Modern Times .