Άνοιξε η αυλαία του 42ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Πέμπτη 25 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ελλάδας με θέμα «Αρχαίος Πολιτισμός & Σύγχρονη Ελλάδα», στον Χώρο Τεχνών Βέροιας. Ωστόσο οι δράσεις πολιτισμού και παιδείας ξεκίνησαν νωρίτερα, αναδεικνύοντας το πολιτισμικό πρόσωπο του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας και των στελεχών του.

Χαιρετισμό απηύθυναν:

  • Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Βέροιας κος Χρήστο Μπαζούκης
  • Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κκ Παντελεήμων
  • Ο Δήμαρχος Βέροιας κος Κώστας Βοργιαζίδης, που ως οικοδεσπότης καλωσόρισε τους συνέδρους στο «σταυροδρόμι πολιτισμών & θρησκειών»
  • Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογιών ΟΤΕ κος Στέφανος Θεοχαρόπουλος
  • Η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, εκπροσωπώντας τον Αντιπεριφεριάρχη
  • Ο Πρόεδρος ΟΜΕ-ΟΤΕ κος Βασίλης Λάμπρου
  • Η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ κα Χριστίνα Νικολέττου, όπου κήρυξε την έναρξη εργασιών του Συνεδρίου, με την φράση «η Ελλάδα είναι πνεύμα και πολιτισμός».

Στη συνέχεια προβλήθηκε ενημερωτικό βίντεο με αποσπάσματα από το προηγούμενο συνέδριο, με τις δράσεις και το έργο της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ.

Ακολούθησε η ομιλία της Πρόεδρου του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας κας Ευγενίας Καβαλάρη, με θέμα τον τίτλο του συνεδρίου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, στο πολιτιστικό πρόγραμμα, συμμετείχε ο Όμιλος «Γενίτσαροι και Μπούλες» και η παιδική χορωδία του Ωδείου «Φίλιππος» Βέροιας με μαέστρο τη Νεφέλη Μπραβάκη, ενώ στο τέλος, απονεμήθηκαν αναμνηστικά.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, Νανά Καραγιαννίδου.

{jlex}flickr:72157681163565194{/jlex}