Κοσμοσυρροή στην 5η Καραμελογιορτή της Mom in action (φωτογραφίες, βίντεο)

Η ομάδα του Mom in action διοργάνωσε με επιτυχία για 5η συνεχόμενη χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη «Καραμελογιορτή», τα έσοδα της οποίας θα καλύψουν τις ανάγκες σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες με παιδιά, της περιοχής μας.

Ο  Πολυχώρος Πολιτισμού «Βέτλανς-Χρηστος Λαναράς» στη Νάουσα πλημμύρισε παιδιά όλων των ηλικιών για να απολαύσουν ένα όμορφο απόγευμα.

Στην είσοδο του κτηρίου τους επισκέπτες υποδέχθηκε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας.

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν το φρεσκοψημένο ποπ κορν, καραμελωμένα μήλα, γευστικά μπισκότα σε διάφορα χριστουγεννιάτικα σχέδια και πολλές ακόμη λιχουδιές.

Σε άλλες αίθουσες του χώρου, τα παιδιά κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο, έβαψαν το προσωπάκι τους (face painting), βγήκαν φωτογραφίες με το Άη Βασίλη ή άκουσαν το διαδραστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά με τίτλο «Ένα δέντρο μια φορά» που αφηγήθηκε η καλή νεράιδα, Ελισάβετ Λόγγου.

Η χορωδία Filippos Glee της Εστίας Μουσών ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την καθοδήγηση της Ερμιόνης Καϊσερλή, ενώ ακολούθησε πλήθος δράσεων, όπως ρομποτική, επίδειξη Tae kwon do από την σχολή Τέτραθλον Νάουσας του Παναγιώτη Δημητριάδη, ζογκλέρ, καραμελένιες δράσεις κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκε ένα smart phone.

Την εκδήλωση παρουσίασαν τα μέλη της Mon in action, Ειρήνη Λότσιου και Γιώργος Θεολόγης.

{jlex}flickr:72157661233854257{/jlex}