Βέροια: Στον Χώρο Τεχνών η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού - Θα δοθούν 580 εισιτήρια ελευθέρας εισόδου

Στον Χώρο Τεχνών θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στις 9 το βράδυ λόγω άστατου καιρού. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ελλάδος και επρόκειτο να γίνει στην Πλατεία Ελιάς αλλά ο άστατος καιρός άλλαξε τα πλάνα των διοργανωτών.

Η συναυλία θα γίνει λοιπόν στον Χώρο Τεχνών. Στις 7.30μ.μ, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας, στην είσοδο του θεάτρου θα δοθούν 580 δελτία προτεραιότητας αριθμημένα, σε όσους παρευρίσκονται εκεί.

Μισή ώρα πριν την συναυλία στις 8.30μ.μ ανοίγουν οι πόρτες και το κοινό εισέρχεται στο χώρο του θεάτρου και κάθεται στις θέσεις τους. Οι θεατές δεν επιτρέπεται να κρατούν θέση για άλλους και δεν επιτρέπονται υπεράριθμοι και όρθιοι για λόγους ασφαλείας.

Αντί εισιτηρίου , όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Βέροιας με τρόφιμα μακράς διαρκείας (θα λειτουργεί περίπτερο συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών στο χώρο της συναυλίας).

Το βίντεο από την τελευταία του εμφάνιση στην Βέροια και στον Χώρο Τεχνών πριν δυο χρόνια, στις 29 Απριλίου 2015