Σπαρταριστή η κωμωδία "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" - Γέμισε το θέατρο Άλσους (φωτογραφίες, βίντεο)

Μια παράσταση που προσέφερε άφθονο γέλιο παρακολούθησε το Βεροιώτικο κοινό την Δευτέρα Θέατρο Άλσους. Η παράσταση "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" ανέβασε πολύ κόσμο στο Άλσος και οι κερκίδες  γέμισαν (λίγα καθίσματα έμειναν άδεια) με κοινό όλων των ηλικιών.

Έξυπνες και αστείες ατάκες, πολύ καλές ερμηνείες και πολλές....δολοφονίες για κωμωδία ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του έργου.

Όσον αφορά το έργο, δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες η Μπέσυ Μάλφα και Παρθένα Χοροζίδου ταξίδεψαν στο χωριό για να κηδέψουν τον πατέρα τους, το Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος προσποιείται τον νεκρό.

Εκεί συναντούν τους φίλους του πατέρα τους και γίνεται...χαμός. Το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα... από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια...

Εξαιρετικός στον ρόλο του ξαδέρφου των κοριτσιών ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο οποίος στο τέλος αποθεώθηκε.

Η μοιρολογίστρα Σοφία Μουτίδου που θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό, σκορπάει το γέλιο αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα.

Στην ιστορία μπλέκουν ο ο παραγιός, ένα τηλεοπτικό συνεργείο και αρχαιοκάπηλοι.

Έπαιξαν οι : Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα

Σκηνικά: Αλανιάδη Μαρία – Στασινού Αγνή

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου

Παραγωγή: Κατσιβαρδέλος Γιώργος

{jlex}flickr:72157683681160491{/jlex}