Έκανε πρεμιέρα η παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ "Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων" (φωτογραφίες, βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πρεμιέρα της παιδικής παράσατασης του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας η “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”. Η πρώτη παράσταση ήταν μόνο για εκπαιδευτικούς αλλά επειδή τα σχολεία ήταν το τελευταίο διάστημα κλειστά, πολλοί δεν γνώριζαν και η συμμετοχή ήταν μικρή.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη και είναι ευχάριστη και διασκεδαστική και απευθύνεται σε νήπια και σε παιδιά δημοτικού. Πρωταγωνιστές είναι η Αλίκη, ο Άσπρος Κούνελος, ο Καπελάς, η Κόκκινη Βασίλισσα, οι αστείοι Τουιντλιντάμ και Τουιντλντί και ο Χάμπτι Ντάμπτι και περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τους χαρίσουν μοναδικές στιγμές, να τους μαγέψουν και να τους συγκινήσουν (δείτε ένα απόσπασμα από την παράσταση)

Από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι παραστάσεις για τους μαθητές στο θέατρο της τέγης Γραμμάτων & Τεχνών στη Βέροια. Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τέλη Μαρτίου 2019. Στη Νάουσα οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2019.

Το εισιτήριο για τους μαθητές παραμένει τα τελευταία χρόνια στην τιμή των 5€

Συντελεστές:
Διασκευή –Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνικά: μαγικές σβούρες
Κοστούμια: Βέρα Αναστασάκου
Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Μάσκες – Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης
Φωτισμοί παράστασης: Γιώργος Βέγκος
Ηχολήπτης: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Ράπαντα
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Γρηγοριάδου

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Δημήτρης Γούλιος, Μιχάλης Δαρνάκης, Χρήστος Εζίρογλου, Μαρία Λαφτσίδου, Παυλίνα Παπαδοπούλου, Ιωάννα Σιδηροπούλου

Για πληροφορίες, για τον προγραμματισμό και κλείσιμο ημερομηνίας παρακολούθησης της παράστασης μπορείτε να απευθύνεστε στους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς της ΚΕ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας 2331078140, & 142, κ. Εύθυμης Τουτουντζίδης, fax: 2331078101 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.