Υποψήφιος με τον συνδιασμό "Δράση με Γνώση" του Κ. Βοργιαζίδη, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Πολιτικός Επιστήμονας και στέλεχος Επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με την παράταξη «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη.

Είναι η πρώτη φορά που ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης συμμετέχει σε μία εκλογική αναμέτρηση και η απόφασή του στηρίζεται στη βούλησή του να δουλεύει πάντα, με τη σκέψη στην κοινότητα που ζει.

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης δήλωσε σχετικά:

“Η εποχή μάς ζητά επιτακτικά να αναλάβουμε δράση και να εκφράσουμε την πολιτική μας σκέψη μέσα από το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας. Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στοχεύει σε αυτό ακριβώς, να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με καλή δουλειά και γόνιμη συνεργασία, χωρίς ιδεοληπτικές αγκυλώσεις. Η αποτελεσματικότητα, ο καθαρός και νηφάλιος λόγος του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, αλλά βεβαίως, και η αποδεδειγμένη πρόθεσή του να συσπειρώνει άξιους δημότες χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με μοναδικό όραμα την αγαπημένη μας Βέροια, καθόρισαν την επιλογή μου να συμμετέχω στον συνδυασμό «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ». Ζητώ τη στήριξή σας και ελπίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας”.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1987. Γονείς του είναι ο Κυριάκος και η Μαρία. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επικοινωνία από το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Μιλά Αγγλικά και Σουηδικά. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ. και συμμετείχε σε κοινωνικές και οικολογικές δράσεις. Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή κατά τη διάρκεια της οποίας έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε νεοφυείς επιχειρήσεις και σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Από το 2017 εργάζεται ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας στο οινοποιείο «Κτήμα Κυρ-Γιάννη». Είναι ειδικός στα ψηφιακά μέσα και τη διαδικτυακή επικοινωνία.