Με δράση, γνώση και… υπογραφή στα τρία μεγαλύτερα έργα των τελευταίων ετών στη Βέροια ο Άρης Λαζαρίδης!

Έχει συνδέσει το όνομά του με τα τρία μεγαλύτερα έργα του δήμου Βέροιας, τα τελευταία 15 χρόνια, ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης:

Το εντυπωσιακό γυμνάσιο-λύκειο στα Γιοτζαλίκια, που με την άρτια μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας επί θητείας του και υπό την επίβλεψή του, παραδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Σχολείο κόσμημα για την πόλη της Βέροιας, ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα, αποτελεί λόγο για να αισθάνεται υπερήφανος κανείς.

Το έργο της αστικής ανάπλασης, που άλλαξε άρδην την εικόνα του κέντρου της πόλης (διαπλάτυνση πεζοδρομίων, σήμανση τυφλών, πράσινο, καλαισθησία κ.ά.).

Τη γέφυρα Κούσιου, που παρά τα προβλήματα στην αρχική μελέτη, τα δικαστικά αδιέξοδα, τις ψευδώνυμες καταγγελίες που στόχο είχαν την καθυστέρηση των διαδικασιών, ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς αυτόν τον καιρό και παραδίδεται προς χρήση μέχρι το τέλος της χρονιάς, βοηθώντας την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου στο κέντρο.

Χωρίς να ξεχνάμε τη συνεχή βοήθεια και στήριξη του Άρη Λαζαρίδη στα μεγάλα έργα και στις δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, ειδικά στη Βεργίνα, τον τόπο καταγωγής του.

Ο Άρης Λαζαρίδης, είναι ένας αντιδήμαρχος «λίρα εκατό» ως προς τη συνεργατικότητα και την επαγγελματική του κατάρτιση. Ένας έντιμος πολιτικός και ακούραστος εργάτης για τον δήμο, ένας διακριτικός και χαμηλών τόνων άνθρωπος, αλλά και μια σώφρων λακωνική φωνή ουσίας στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας.