Η Πρωτοβουλία για το Παιδί καταγγέλλει τους επιτήδειους και πλαστογράφους

Από την Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώθηκαν τα εξής: 

Πολύ συχνά, τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζονται στην πόλη και στην περιοχή άτομα, που καθοδηγούνται από επιτήδειους κερδοσκόπους και αποκομίζουν χρηματικά οφέλη, χάρις στην αντιποίηση φορέων και στην πλαστογραφία εντύπων τους. Αλλάζοντας κάθε φορά τίτλο σωματείου, που πάντοτε φέρει το όνομα «παιδί», παρουσιάζουν κάποιο καταστατικό και πωλούν έντυπα, στο όνομα της παιδικής προστασίας.

Πρόκειται για απάτη! Σε κάθε στοιχειώδη έλεγχο και μετά το ερώτημα «που βρίσκονται τα παιδιά που βοηθάτε» τρέπονται σε φυγή. Και παρ’ όλα αυτά, έχουν το θράσος να επανέρχονται, εκμεταλλευόμενοι την καλή διάθεση των συνανθρώπων. Πολύ συχνά χρησιμοποιούν το όνομα της Πρωτοβουλίας για το Παιδί για να ξεγελάσουν.

   Δηλώνουμε κατηγορηματικά (και για πολλοστή φορά) ότι η Πρωτοβουλία για το Παιδί δεν προβαίνει ΠΟΤΕ σε εράνους και δεν πουλάει ΠΟΤΕ αντικείμενα στους δρόμους! Δέχεται τις δωρεές των συμπολιτών στα γραφεία της διοίκησης και στις Δομές της και πουλάει χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα των εθελοντών της από το πωλητήριο του FRONT στη Βεργίνα και μόνο.

   Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, που αντιλαμβάνονται τους επιτήδειους και τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται τα αισθήματά τους, να καταγγέλλουν αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομία ή στα γραφεία της διοίκησης της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, στο τηλ. 2331029571.