Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης θα λειτουργήσει στο Μακροχώρι

Στον Παιδικό Σταθμό Μακροχωρίου θα λειτουργήσει, από τις 1 Σεπτεμβρίου 2018 και για όλη τη σχολική χρονιά, και ώρες, από τις 16:00μμ έως και τις 22:00μμ., Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), με σκοπό την απασχόληση με οργανωμένες ατομικές ή ομαδικές δραστηριότητες, εκτός σχολικού ωραρίου, παιδιών ηλικίας 5-12 χρονών.

Η Υποβολή των «Αιτήσεων συμμετοχής» θα γίνεται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα από 14-6-2018 έως 3-7-2018 και ώρα 24.00 στη διεύθυνση: (http://www.eetaa.gr). Για τη συμπλήρωση της αίτησης απαιτούνται οι κωδικοί taxisnet. Κάθε ωφελούμενος /η μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση, βάσει Α.Φ.Μ.(Στην ίδια αίτηση μπορεί να γίνει εγγραφή παιδιών παιδικού Σταθμού και παιδιών ΚΔΑΠ). Η αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρει την υπογραφή του αιτούντος.

Το Κέντρο θα στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, όπως Δάσκαλος, Γυμναστής, Καθηγητής Μουσικής, Καθηγητής Πληροφορικής, Καθηγητής Ζωγραφικής, Καθηγητής Θεατρολόγος κ.α. , καθώς και από προσωπικό βοηθητικών εργασιών και παρέχονται υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης όπως: αθλητισμού, πολιτισμού, Η/Υ, ξένων γλωσσών, μουσικής και ενισχυτικής διδασκαλίας κ. ά., σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων.