Τριήμερο Φεστιβάλ Ρομποτικής στη ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Η πρώτη και μεγαλύτερη Ακαδημία Ρομποτικής στο Νομό μας προσκαλεί όλα τα παιδιά, από 6 έως 16 ετών, να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικά μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής με τα Lego WeDo2 και Lego Mindstorms EV3.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες δίωρο μάθημα εκπαιδευτικής ρομποτικής στο οποίο θα γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο τη λειτουργία των Ρομπότ. Στη συνέχεια μέσα από παιχνίδι με τουβλάκια Lego θα κατασκευάσουν το δικό τους ρομποτάκι και θα το προγραμματίσουν δίνοντας κίνηση και ζωή στη δική τους κατασκευή. Ο μόνος περιορισμός θα είναι η φαντασία τους.

Το 3ήμερο Festival εκπαιδευτικής ρομποτικής θα υλοποιηθεί από την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Τα τμήματα θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή το απόγευμα, από τις 17:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο το πρωί, από τις 10:00 έως τις 12:00. 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στο site www.dictiosi.gr και στη γραμματεία της σχολής.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι ολιγομελή και ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών.

Κάθε μαθητής που θα παρακολουθήσει τα δωρεάν μαθήματα θα κερδίσει εκπτωτικό κουπόνι 10% για την εγγραφή του στα τμήματα της Ακαδημίας Ρομποτικής που θα ξεκινήσουν στη σχολή μας για το εαρινό τετράμηνο.

Η Ακαδημία μας διαθέτει σύγχρονους εργαστηριακούς χώρους και εξοπλισμό LEGO. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε ακολουθούν τα περιγράμματα σπουδών της LEGO EDUCATION, παγκόσμιο ηγέτη στη διδασκαλία της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Επίσης ενσωματώνουνε στην εκπαιδευτική διαδικασία το πρότυπο μάθησης STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) μέσα από ευφάνταστα σενάρια επίλυσης προβλημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2331022335

Ηλεκτρονική εγγραφή:

http://www.dictiosi.gr/index.php/lego-rompotics/item/146-3days-robo-fest.html